• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Από ξενοδοχεία στη Ρώμη; Άπειρα :)

Πόσα χρήματα υπολογίζεις να δώσεις περίπου; Για δες στο www.hotelclub.com , εγώ από κει είχα κλείσει την τελευταία φορά που πήγα Ρώμη.

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
αν κατάλαβα καλά έμεινες ευχαριστημένος.
Οk θα το κοιτάξω.
Βλέπω τώρα τα site που μου στείλατε. Είναι πολύ καλά, ευχαριστώ πολύ.

tiganitos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεω για Καμενα Βουρλα
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Κι εγω δε ξερω γιατι εμεινα σε hostel το προηγουμενο μηνα που πηγα αλλα ειδα κατι σε αυτα τα διαμερισματα που λες οτι θες να κλεισεις κι αυτο ειναι οτι ειναι κλειστα και αυτο που θα πρεπει να κανεις λοιπον αν θες να μεινεις σε ενα απο αυτα ειναι να κλεισεις καποιο δωματιο πριν πας γιατι μετα θα πρεπει να βρισκεις τηλεφωνα , να συννενοησε στα Ιταλικα (τις περισσοτερες φορες) πραγμα που ειναι αρκετα δυσκολο.Τα ποιο φτηνα ξενοδοχεια παντως ειναι στο Κεντρικο σταθμο των τρενων(λενε οτι δεν ειναι κι η καλυτερη περιοχη αλλα εμενα δε με πειραξε κανεις οσες φορες περπατησα εκει μονος μου) αλλα ειναι η πιο προσβασιμη γιατι εχει και τα λεωφωρεια εκτος απο τα τρενα εκει.Να πας πρωτα στο Βατικανο και στα μουσεια του , εχει τρελες ουρες θα φας ολη μερα αλλα ειναι απιστευτο...........

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Έχω πολύ καιρό ακόμα (θα πάω τον Μάρτη) αλλά δε βλέπω την ώρα. Σίγουρα θα κλείσω από πριν, δεν λέει να ψάχνω με παιδί και μπαγκάζια.
Κανένα αλλο tip που να μην περιέχεται σε οδηγούς?

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Πες μου κατι,μονο εσυ και η κορη σου θα πατε,δηλαδη δυο ατομα?Γιατι ψαχνεις διαμερισμα?Μηπως θα ηταν καλυτερα ενα καλο οικονομικο hotel?Ποσο χρονων ειναι η κορη σου?Απαντησε μου,ισως μπορω να βοηθησω περισσοτερο.:)

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Για δοκιμασε κι εδω www.booking.com επελεξε Roma και θα βρεθεις μπροστα σε 503 hotel απο 0-5 αστερια με διαφορες τιμες,με φωτο,με διαθεσιμοτητα δωματιων και με σχολια πελατων.Ειμαι σιγουρος οτι εδω θα βρεις αυτο που θελεις.Καλη επιτυχια.:)

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
θα είμαστε 4 άτομα. Κοίταξα στο www.hotelclub.gr και το ξενοδοχείο δεν συμφέρει καθόλου σε σχέση με τα διαμερίσματα. Έχω ήδη κοιτάξει σε 5-6 site με διαμερίσματα και έχω δεί εκατοντάδες. Φοβάμαι όμως ότι μου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Πάντως μιλάμε για αμέτρητα διαμερίσματα. Τι στο καλό όλοι οι Ρωμαίοι νοικιάζουν τα σπίτια τους?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε μας είπες τελικά πόσα θέλετε να ξοδέψετε στη διαμονή, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο.

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Καλημέρα
Defkalion θα πάμε για 5 ημέρες (4 διαν.) και κοιτάζω για μέχρι 160? τη βραδιά με 2 Υ/δ.
Η περιοχή γύρω από το Βατικανό είναι καλή ή κακόφημη?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Η περιοχή γύρω από το Βατικανό, δηλαδή η περιοχή του Pratti, είναι εξαιρετική, από τις καλύτερες γειτονιές της πόλης.

Πάντως για 80 ευρώ τη βραδιά ανά δωμάτιο (δίκλινο) δεν είναι και απίθανο να βρεθεί.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom