HummingBird
Member
Αυτό το πρώτο με τον καφέ τι είναι, και κυρίως, που είναι;
Ρε τι μας κάνεις μεσημεριάτικο
Ρε τι μας κάνεις μεσημεριάτικο
ΛΟΛ Μόνο 112Δε ξέρω αν αυτά που τρώτε εσείς μαντάμ είναι καλύτερα , βγάλτε τα μια φωτό και βάλτε τα ΚΑΙ εδώ
Αντίστοιχες τάσης "στροφής" στη λαϊκή κουζίνα (δυστυχώς, συνήθως συνιφασμένες με hipster καταστάσεις) συναντάς σε όλο τον κόσμο. Εξ ού και ο διεθνής όρος. Τι δεν καταλαβαίνεις? Δεν πρόκειται, φυσικά για κατά λέξη μετάφραση, ούτε ξεκίνησε σε όλες τις χώρες από την ίδια αφετηρία.Ταση? Με τον ορο cucina povera που αναπτυχθηκε περισσοτερο στον ιταλικο νοτο εννοουμε συγκεκριμενη φιλοσοφια και συγκεκριμενα ιταλικα πιατα. Δεν υπαρχει ινδικη cucina povera, ουτε αγγλικη.Ουτε καμια διεθνη ταση και ουτε αντικαθισταται ο ορος απο κανενα αγγλικο. Η μεταφραση (λαθος βεβαια) του μονο θα ηταν η κουζινα των φτωχων, η "φτωχη κουζινα".
Η επικοινωνία μεταξύ μας.Ποιος παρεξηγηθηκε ?
Ε οχι πως να γινει δηλ? Εντελως λαθος ερμηνεια δινεις.Αντίστοιχες τάσης "στροφής" στη λαϊκή κουζίνα (δυστυχώς, συνήθως συνιφασμένες με hipster καταστάσεις) συναντάς σε όλο τον κόσμο. Εξ ού και ο διεθνής όρος. Τι δεν καταλαβαίνεις? Δεν πρόκειται, φυσικά για κατά λέξη μετάφραση, ούτε ξεκίνησε σε όλες τις χώρες από την ίδια αφετηρία.
Ποια φωτογραφικη? Εχεις το κινητο διπλα και αντι να γραφεις sms οπως νομιζουν οι αλλοι...βγαζεις φωτο..βεβαια πρεπει να εχεις κινητο οχι σαπιομηλο..Το κλου σ΄αυτό το μαγαζί είναι το σερβίρισμα της αματριτσιάνα που γίνεται μέσα από ένα κεφάλι πεκορίνο! Κρίμα που δεν έχω φωτογραφία για να το δείτε, αλλά δεν έχω γενικά φωτογραφίες από φαγητά. Ντρεπομαι να βγάζω τη φωτογραφικη στα εστιατόρια και να φωτογραφίζω τα πιατα. Παρόλα αυτά ζηλεύω τις λαχταριστες φωτο της Ευαγγελίας.