• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλώς όρισες!από το αεροπλάνο πετυχημένη φωτό με πανοραμική άποψη της πόλης κομμάτι δύσκολο το κόβω:roll:,τέλος πάντων δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής,
αλλά σίγουρα αν ανέβεις στη Βασιλική του Αγ.Πέτρου(Βατικανό) θάχεις μια πολύ όμορφη εικόνα της πόλης...
Ελπίζω μέσω της αναζήτησης να πάρεις πληροφ.για Ρώμη,μην πας έτσι στα κουτουρού:)...έχει τόσα πράγματα να δείς που καλά θα είναι να έχεις ένα σχετικό πλάνο στο μυαλό σου και ταξιδ.οδηγό.

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Είναι η 3η φορά που θα πάω Ρώμη...και έχω αρκετά πράγματα στην ατζέντα!
Είμαι τρελός με την Αιώνια Πόλη...και έτσι γνωρίζω αρκετά πράγματα...εκτός απο αυτό που ρωτάω φυσικά!!

Στον τρούλο έχω ανέβει και είναι τέλεια! Σκοπεύω να το ξανακάνω!!

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Καλησπέρα παιδιά!
Είμαι νέος στο φόρουμ και μιας και έχω κανονίσει να πάω Ρώμη σε 2 εβδομάδες, θα ήθελα να κάνω μια...περίεργη ερώτηση!!

Θέλω να βγάλω φωτογραφίες απο το αεροπλάνο την πόλη καθώς θα πλησιάζουμε το αεροδρόμιο.
ΑΛΛΑ...σε ποιά πλευρά του αεροπλάνου πρέπει να κάθομαι για να μπορώ να βγάλω ωραίες φωτογραφίες του κέντρου της Ρώμης? (Βατικανό, Κολοσσαίο κτλ...) Σε αριστερό ή σε δεξί παράθυρο??

Εννοείται οτι η πτήση είναι απο Αθήνα...

Σας ευχαριστώ!!
Καλώς το καλό παιδί:D:D:D. Σε παρακαλώ άλλαξε λίγο όνομα, το ΣΔΟΕ είναι φρικτό:(

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Είναι η 3η φορά που θα πάω Ρώμη...και έχω αρκετά πράγματα στην ατζέντα!
Είμαι τρελός με την Αιώνια Πόλη...και έτσι γνωρίζω αρκετά πράγματα...εκτός απο αυτό που ρωτάω φυσικά!!

Στον τρούλο έχω ανέβει και είναι τέλεια! Σκοπεύω να το ξανακάνω!!
ααααα:clap:μπράβο,σωστός!τώρα εξηγείται:haha::haha:,έτσι κι εγώ κάθε φορά που πάω σκέφτομαι που δεν πήγα τι δεν έκανα και συμπληρώνω...:haha:,πάντως αυτό που ρωτάς δεν τό εχω προσέξει,αλλά επειδή τυχαίνει να ταξιδέψω μια βδομάδα πριν από σένα,θα το προσέξω και θα σου πώ..
άντε καλά να περάσουμε στην αιώνια πόλη:clap:

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
ααααα:clap:μπράβο,σωστός!τώρα εξηγείται:haha::haha:,έτσι κι εγώ κάθε φορά που πάω σκέφτομαι που δεν πήγα τι δεν έκανα και συμπληρώνω...:haha:,πάντως αυτό που ρωτάς δεν τό εχω προσέξει,αλλά επειδή τυχαίνει να ταξιδέψω μια βδομάδα πριν από σένα,θα το προσέξω και θα σου πώ..
άντε καλά να περάσουμε στην αιώνια πόλη:clap:
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Θα σου είμαι υπόχρεος αν το κάνεις αυτό!!! :)

Καλά να περάσεις και εσύ!!!

Και μιας και το συζητάμε...έχω κλείσει να επισκεφτώ της κατακόμβες του Βατικανό! Scavi tour!
Να πάω και στις άλλες ή θα μου πέσει πολύ βαρύ το υπόγειο???
Επίσης για μονοήμερη τι λές?? Τίβολι αξίζει? Σιένα??

Θα μέινω 8 μέρες!!:shock::clap:

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Όχι...βέβαια!!! Αγανάκτησης, αηδίας, αδικίας και μεγάλου θυμού όμως ... ναι.
Παρ' όλα αυτά σου αφιερώνω κάτι ευχάριστο (αν δεν το ξέρεις) κι ας είναι λίγο τουριστικό, στο Trastevere:
Ristorante da Meo Patacca

Έχεις δίκαιο...αλλά ας μην επεκταθούμε! Είναι τεράστιο το θέμα αυτό....:(

Το μαγαζάκι όχι, δεν το ξέρω! Το προτείνεις?? Να το βάλω στο πρόγραμμα???;)

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Έχεις δίκαιο...αλλά ας μην επεκταθούμε! Είναι τεράστιο το θέμα αυτό....:(

Το μαγαζάκι όχι, δεν το ξέρω! Το προτείνεις?? Να το βάλω στο πρόγραμμα???;)
Εγώ πάω οικογενειακώς. Είναι εντυπωσιακό το όλο σκηνικό, έχει ζωντανή μουσική, είναι έντιμο...

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Θα σου είμαι υπόχρεος αν το κάνεις αυτό!!! :)

Καλά να περάσεις και εσύ!!!

Και μιας και το συζητάμε...έχω κλείσει να επισκεφτώ της κατακόμβες του Βατικανό! Scavi tour!
Να πάω και στις άλλες ή θα μου πέσει πολύ βαρύ το υπόγειο???
Επίσης για μονοήμερη τι λές?? Τίβολι αξίζει? Σιένα??

Θα μέινω 8 μέρες!!:shock::clap:[/quote

Οι κατακόμβες έχουν ενδιαφέρον...βλέπεις τις κρύπτες των Παπών,τάφους Αγίων,, τάφους των πρώτων χριστιανών κλπ,εεε και μεταφέρεσαι στο κλίμα της ταινίας"οι Πεφωτισμένοι'':haha::haha:,όσο για Τίβολι και Σιένα δεν έχω πάει :(αλλά όσοι έχουν πάει Σιένα λένε τα καλύτερα!οπότε νομίζω αξίζει...μια που θα είσαι 8 μέρες:shock:

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα