romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Στις κατακόμβες του Βατικανού αναφερόμουν:roll:,δεν έχω πάει σε άλλες...
aha!! Εκεί θα πάω σίγουρα! Το έχω ήδη φιξάρει!!!Στις κατακόμβες του Βατικανού αναφερόμουν:roll:,δεν έχω πάει σε άλλες...
Έχεις δίκιο Rebequita.Mια που θα πατε ολοι εσεις τωρα εκει, νομιζω οτι επιβαλλεται να φερετε φρεσκιες ιδεες και προτασεις φαγητου απο την Αιωνια πολη ωστε να ξερουμε και εμεις προς τα που να κατευθυνθουμε, διοτι εχει καιρο να προστεθει τετοια νεα πληροφορια στο forum.
συνήθως piazza del Popolo. Piazza del Campidoglio συναλία κλασικής μουσικής και καμμιά φορά Colosseo για συναυλία που ακόμα δεν είδα να έχει ανακοινωθεί.Καλημέρα και από εμένα!
Επειδή σκοπεύω να είμαι την παραμονή της πρωτοχρονιάς στη Ρώμη, θα ήθελα να ρωτήσω σε ποιο σημείο της μαζεύονται οι Ιταλοί για να γιορτάσουν την είσοδο του νέου έτους την παραμονή το βράδυ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Σωστός!!!Και μετά όλοι μαζί στη Chica chica boom για ένα σούπερ πάρτυ, έτσι για να μπεί καλά ο χρόνος!!!συνήθως piazza del Popolo. Piazza del Campidoglio συναλία κλασικής μουσικής και καμμιά φορά Colosseo για συναυλία που ακόμα δεν είδα να έχει ανακοινωθεί.
να παρακολουθείς αυτό το σαιτ:
Comune di Roma | Sito Istituzionale | Eventi e Notizie=
για περισσότερη ησυχία (με δύσκολη πρόσβαση χωρίς ΙΧ) και τρομερή θέα των πυροτεχνημάτων Gianicolo.
΅συνήθως piazza del Popolo. Piazza del Campidoglio συναλία κλασικής μουσικής και καμμιά φορά Colosseo για συναυλία που ακόμα δεν είδα να έχει ανακοινωθεί.
να παρακολουθείς αυτό το σαιτ:
Comune di Roma | Sito Istituzionale | Eventi e Notizie=
για περισσότερη ησυχία (με δύσκολη πρόσβαση χωρίς ΙΧ) και τρομερή θέα των πυροτεχνημάτων Gianicolo.
ε ναι..εύκολα είναι δεν έιναι τπτ σπουδαιο να δεις τι εχει τοτε. 2-3 εβδομάδες πριν την πρωτοχρονια ξανακανε την ερωτηση που θα εχει οριστικοποιηθει το προγραμμα και τα ξαναλεμε.΅
Είναι μόνο στα Ιταλικά?