Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Pagina di Benvenuto - Montecassinoείναι ποιές επιλογές έχουμε κατά την διάρκεια της διαδρομής.
Pagina di Benvenuto - Montecassinoείναι ποιές επιλογές έχουμε κατά την διάρκεια της διαδρομής.
να σου προτεινουμε πολλα..αλλά μαλλον θα πρεπει να κανεις κι εσυ κανα υπολογισμό. το 7 που λες οτι φθανεις Μπαρι μπορει να σημαινει ανετα 9+ στην autostrada, αν δεν υπαρχει καθυστερηση γιατι αλλιως.....και θες και 6 ωρες για Ρώμη χωρίς να υπολογιζεις την κινηση να μπεις στο κεντρο, αν πας εκει. και για να εισαι και πριν νυχτωσει, σημαινει κανα 2 ωρες ελευθερες. για τοσο λιγο χρονο δεν μπορω να σκεφτω κατι καλύτερο απο το εντυπωσιακό και ιστορικό Montecassino. ισως και μια γρηγορη βολτα στο Trani, χωρις να το απολαυσετε βεβαια, στα πεταχτα.samion ευχαριστώ, πολύ καλή η προτασή σου και φαίνεται να είναι στον δρόμο μας. Από ότι κατάλαβα είσαι ο ειδικός. Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο? Τώρα που σε βρήκα θα σε πεθάνω στις ερωτήσεις.
οι 5-6 ωρες ισα ισα φθανουν για τα 2 μερη που ειπα. χωρις να θελω να σε απογοητευσω, απλα μην εχεις μεγαλες προσδοκιες..ποιο πλοίο φθάνει στις 7 στο Μπάρι? έτσι από περιέργεια...για να σου υπολογίσω τι ώρα (πραγματική) θα φτάσετε...Βρε samion γιατί με προσγειώνεις απότομα? Έχω υπολογίσει ότι θέλω 5 ώρες μέχρι την Ρώμη. Ευτυχώς που θα έχει μεγαλώσει και άλλο η μέρα οπότε και στις 9 το βράδυ να φθάσουμε δεν είναι πρόβλημα, αρά θέλω να πιστεύω ότι έχω σίγουρα 5-6 ώρες ώστε να δω κάτι στην διαδρομή.
φθάνουμε στο Μπάρι στις 7.00 το πρωί
διάβασες καλά την ώρα άφιξης?Το Superfast 2.
σαν πού δηλ?Εγω γι αυτο προτεινα ενδιαμεση διανυκτέρευση ενδιαμεσα γιατι αλλιως δεν προλαβαινεις να δεις και πολλά.
Έμεινα στην Nola (έξω από την Νάπολη) μονο και μονο για να σπάσω τη διαδρομή και για να πάω στην Πομπηία.σαν πού δηλ?
γιατι εγω δεν θα προτεινα διανυκτερευση στη διαδρομή..διανυκτερευσεις στη Ναπολη ή στο Μπάρι ναι..