• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

karfitsa

Member
Και γω ψηφιζω το ξενοδοχειο της Ευαγγελιας και συμφωνω οτι πρεπει να βιαστεις γιατι δεν υπαρχουν πολλα..

πολύ σωστή η παρατήρηση σου φίλη καρφίτσα.να τα βλέπουν αυτά οι mods που μας κόβουν το ψωμί.:haha::haha:
Γι'αυτο το λεω.....

melissokomos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δέχομαι προτάσεις
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ευχαριστώ

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη marina12-darvinos-karxariaki-Ευαγγελία για τις απαντήσεις που μου δώσανε σχετικά με το ταξίδι μου στην Ρώμη που θα γίνει απο 10/5 έως 16/5 .αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι το εξαιρετικό πέρα απο τα συνηθισμένα δεκτό.ευχαριστώ και πάλι απο melissokomos.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Κατ'αρχην...κοκκινη καρτα....:bleh:δεν γραφτηκες κανονικα στα νεα μελη,για να σε καλωσορισουν ο προεδρος(makisg):haha: και η αντιπροεδρος(αννα-πανος):haha:.
Για τα υπολοιπα,περιμενε,να μαζευτουν οι ιταλοφιλοι....:D
Noμιζει τωρα οτι εγινε μελος;:roll:Αν δεν περασει απο εμας η εγγραφη του δεν ισχυει:bleh: Αφεντικα και δουλοι σκατα γινηκαμε ουλοι:mad:

giannisLR7

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ Vs ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Ευχαριστώ .... αλλά πόσο να ανέβει το μπάτζετ κ άλλο ; Ρώμη έιναι ! Λάθος μήνα διάλεξα νομίζω!
Για να ξαναπάρω τη βοήθεια σας ;
Φαγητά - γλυκά τα έχετε αναλύσει τέλεια ... από αγορά πως πηγαίνει η "Αιώνια Πόλη" έχει τίποτα καλό που πρέπει να επισκεφτώ ; Στο Ολίμπικο έχει πάει κανένας είναι μακριά ( σκέφτομαι να πάω την Κυριακή που θα είμαι εκεί ) :D

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ευχαριστώ .... αλλά πόσο να ανέβει το μπάτζετ κ άλλο ; Ρώμη έιναι ! Λάθος μήνα διάλεξα νομίζω!
Φαγητά - γλυκά τα έχετε αναλύσει τέλεια ... από αγορά πως πηγαίνει η "Αιώνια Πόλη" έχει τίποτα καλό που πρέπει να επισκεφτώ ; Στο Ολίμπικο έχει πάει κανένας είναι μακριά ( σκέφτομαι να πάω την Κυριακή που θα είμαι εκεί ) :D
Το χοτελ που σου εβαλα το κοιταξες καθολου ή μπα ?
Οχι δεν διαλεξες λαθος μηνα , απλα αργησες να κλεισεις δωματιο

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το ξενοδοχειο που σου προτεινει η ευαγγελια ειναι κεντρο και στα λεφτα που ζητησες....δε σε πιανω οταν λες οτι ανεβαινει το μπατζετ.......
Στο Ολιμπικο αν δεν εχεις εισιτηριο αγωνα μην πας, δε θα μπορεσεις να το δεις.....

marina12

Member
παιδιά καλησπέρα.έχει μείνει κανείς στο city room B&B?κάπου κέντρο-απόκεντρο απο όσο βλέπω είναι.σκέφτομαι να το κλείσω επειδή είναι οικονομικό και έχει καλές κριτικές.

tsolias1979

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ
Και εμεις Μαιο πηγαμε 20-24 θελαμε να κλεισουμε εισητηρια για να μην περιμενουμε στην ουρα αλλα τελικα δεν κλεισαμε γιατι δεν ξεραμε ποτε θα παμε στο Βατικανο αλλα δεν ειχαμε την τρελη αναμονη,πηγαμε 2-3 το μεσημερι συνολικα κανα 15 λεπτο να περιμεναμε στην ουρα.

ancona

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λονδίνο
Μάγκες βοηθήστε και μένα,εγώ θέλω να ρωτήσω αν λειτουργεί το μετρό κατά την δειάρκεια της νύχτας,και πως είναι τα αστικά εισιτήρια;(από που τα προμηθεύομαι,την τιμή τους)και ποιά είναι τα μέρη(κακόφημα)που θα πρέπει να αποφεύγω ειδικά κατά την δειάρκεια της νύχτας;

giannisLR7

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ Vs ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Το ξενοδοχειο που σου προτεινει η ευαγγελια ειναι κεντρο και στα λεφτα που ζητησες....δε σε πιανω οταν λες οτι ανεβαινει το μπατζετ.......
Στο Ολιμπικο αν δεν εχεις εισιτηριο αγωνα μην πας, δε θα μπορεσεις να το δεις.....
Το ξενοδοχείο που μου πρότεινε ήτανε για 3 βράδια στα 4 νομίζω που ψάχνω εγώ η τιμή ανέβαινε αν είδα καλά ...
Έκανα μια κράτηση με δικαίωμα ακύρωσης στο Booking.com: Ξενοδοχείο Eurostars Roma Aeterna, Ρώμη, Ιταλία - 887 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
και ελπίζω να με βολέψει!!!
Στο Ολίμπικο λέω να πάω την Κυριακή που θα είμαι εκεί να δω κανένα αγώνα το μεσημεράκι μια και τυχαίνει να αγωνίζεται η Ρόμα εντός έδρας .:p

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Οπότε ζητουσες για 5 μερες κ όχι για 4 όπως είχες γράψει

giannisLR7

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ Vs ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Εκπομπές Travelstories