bl4ckwar
Member
Χρεωνεσαι και τα 6 ευρω στην εασυξετqΔεν ξέρω καθόλου για το συγκεκριμένο για να σε βοηθήσω, εγώ χρησιμοποιώ πάντα prepaid της Κύπρου.
Χρεωνεσαι και τα 6 ευρω στην εασυξετqΔεν ξέρω καθόλου για το συγκεκριμένο για να σε βοηθήσω, εγώ χρησιμοποιώ πάντα prepaid της Κύπρου.
1. ότι θέλεις. εγώ θα έπαιρνα τραίνο. υπολόγισε 1 ώρα ανά διαδρομή να είσαι άνετος.1. Μου προτινετε να παω με το λεωφορειο που προτινει η easyjet 8 ευρω το ατομα return 30 λεπτα διαδρομη ή να βρω εκει στο αεροδρομιο Φιουμιτσινο, λεωφορεια;
2. Απο/προς στην πολη και αεροδρομιο οταν για παραδειγμα φτανω 2 η ωρα εκει (χωρις βαλιτσα) ποιο δρομολογιο λεωφορειου να παρω; Και οταν φευγει απο ρωμη 10.40 το αεροπλανο ποσες ωρες πριν λετε να παρω το λεωφορειο;
3. Ειναι καλα τα ΜΜΜ στη Ρωμη;
4. Διαβασα οτι κανει 1 ευρω τα 75 λεπτα με οποιαδηποτε μεσα.
5. Θα πρεπει να χρησιμοποιω συνεχεια το μετρο και τα λεωφορεια για να δω ολα τα αξιοθεατα μεσα σε 3 ημερες ή με τα ποδια ειναι ολα κοντα;
6. Και συμφερει το εισητηριο των 11 ευρω για τρεις ημερες/ατομο;
7. Τα Σαββατα λειτουργουν τα μαγαζια ρουχων κλπ και μεχρι τι ωρα;
8. ΑΝ εχετε κατι να μου προτινετε για το τι να μη χασω, πειτε μου
Ακριβώς, να παρακάμψει τη Villa Borghese με τις "βλακείες" του Bernini και του Caravaggio και να πάει σφαίρα για τις γκαμήλες και τα λιοντάρια στο κλουβί. Τι ωραία...Θα τρελαθούμε τελείως, πια.Αν έχεις χρόνο και έχεις βαρεθεί από τα υπέροχα κατά τα άλλα κτίρια (είναι δύσκολο να συμβεί αυτό σε 3 ημέρες) θα σου πρότεινα να επισκεφτείς τον Ζωολογικό κήπο. Είναι καταπληκτικός!!
Για να ανεβεις στην κορυφη την Εκκλησία του Αγίου Πέτρου θελει καμια εισοδο να πληρωσεις;Φίλε bl4ckwar ήμουν το Μάιο στη Ρώμη για 5 ημέρες. Στις βασικές σου απορίες σου έχουν απαντήσει ήδη γι΄αυτό και εγώ θα σταθώ μόνο στο κομμάτι του τι να δεις. Η Ρώμη είναι μια πόλη μουσείο ολόκληρη γι αυτό και μην λυπηθείς το περπάτημα γιατί θα χάσεις.. Οι ώρες δε του δειλινού είναι και οι καλύτερες. Θα σου πρότεινα να περπατήσεις από το άγαλμα του Vitorio emanouelle (υπέροχο!!) μέχρι το Κολοσσαίο λίγο πριν δύσει ο ήλιος. Έχω ξαναπάει Ρώμη αλλά το αντίκρισμα του Κολοσσαίου από μακριά με το χρυσοκίτρινο χρώμα του ενθουσίασε ακόμη και τον 4χρονο γιό μου. Μην παραλείψεις να επισπευτείς την Εκκλησία του Αγίου Πέτρου. Αν καταφέρεις να ανεβείς μέχρι την κορυφή θα σε αποζημιώσει σίγουρα η θέα της Ρώμης από ψηλά. Τα μουσεία του Βατικανού είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης από άποψη εκθεμάτων αλλά και χώρου. Μην τα χάσεις!!! (κράτηση μέσω internet για να αποφύγεις τις ουρές). Piazza di spana, Fontana di Τrevi, Πανθεον εννοείτε την ημέρα και την νύχτα..
Για την piazza navona η γνώμη μου είναι να την δεις απογευματόβραδο. Την πρώτη φορά που την είδα πριν χρόνια μου άρεσε αλλά βλέποντας και άλλες ευρωπαικές πλατείες όταν την ξαναείδα φέτος ψιλοαπογοητεύτηκα. Μόνο τα δύο γλυπτά που έχει του Bernini αξίζουν Τα κτίρια περιμετρικά αυτής δεν είναι ωραία όπως σε άλλες πλατείες (π.χ Βρυξελλών). Αν έχεις χρόνο και έχεις βαρεθεί από τα υπέροχα κατά τα άλλα κτίρια (είναι δύσκολο να συμβεί αυτό σε 3 ημέρες) θα σου πρότεινα να επισκεφτείς τον Ζωολογικό κήπο. Είναι καταπληκτικός!! Για φαγητό θα σου πρότεινα μια μέρα να πας στην Trastevere καλό φαγητό και σε λογικές για την Ρώμη τιμές. Προσάρμοσε ότι από αυτά ταιριάζει στα δικά σου γούστα και καλά να περάσεις…