alkistismaria
Member
Που θα προμηθευτώ χάρτη συγκοινωνιών για την Ρώμη;
Για σένα Σωκράτη μου...Σκεφτομαι να την κανω και εγω για Ρωμη το Πασχα. Υπαρχει κανενα μαγαζι με ψητά και Εφη Θωδη?
το λινκ υπάρχει ήδη. ποστ ν.2.
1η παρατηρηση: Τη δευτερη μερα εχεις βαλει Borghese & Barberini. Θα'ναι τρομερα κουραστικο εκτος κι αν εισαστε art maniacs! Εμεις ειχαμε παει Borghese κι επειδη ειχε γινει ενα λαθος και δεν ειχαμε κανει σωστα τη κρατηση δε βρηκαμε εισητηρια οποτε πηγαμε Barberini. Να σου πω εδω οτι εξω απο το παρκο Borghese περναει ενα λεωφορειο που πηγαινει απευθειας εκει που βρισκεται το Barberini. Παντως εμεις οταν βγηκαμε απ'το Barberini ειμασταν σαν κοτοπουλα, τα ειχαμε δει σχεδον ολα και με τον οδηγο στα αυτια οποτε δεν ειχαμε αντοχες για παραπανω τεχνη!Καλημέρα συμφορουμίτες!Σε 4 μέρες πετάμε Ρώμη και επιτέλους κάναμε πρόγραμμα (κλέβοντας λίγο απο την ιστορία της manelaki).manelaki σ'ευχαριστώ πολύ.
Λοιπόν το πρόγραμμα είναι το εξής και θα περιμένω τις παρατηρήσεις σας
Σάββατο απόγευμα:
Λόφος gianicolo (διάβασα οτι πηγαίνει το λεωφ.870 αν ξέρει κάποιος παραπάνω πληροφορίες ας με βοηθήσει)
Trastevere
Campo de fiori
Ανάσταση στην ορθόδοξη εκκλησία
Κυριακή
Piazza del popolo
Κρύπτη καπουτσίνων
Piazza di spagna
Fontana di trevi
13.00 έχουμε κλείσει για borghese και νομίζω οτι μου είχαν πει να πάμε 1 ώρα νωρίτερα
Μια βόλτα στο πάρκο αν έχει καλό καιρό
Palazzo Barberini
Το βράδυ Olympico
Δευτέρα
Βατικανό (έχουμε κλείσει 09.30 να πάμε πριν ή μετά στον Άγιο Πέτρο);
Αγ.Πέτρο
Καστέλο Σαντ Άντζελο
Μνημείο Vittorio Emannuelle
Πάνθεον
Νησάκι Τιβερίνα
Τρίτη
Λέμε για Κολοσσαίο και San Giovanni in Laterano
αλλά σκεφτόμαστε και για τις κατακόμβες γιατι την Τετάρτη είναι κλειστές
Αξίζουν όμως να πάμε; Γιατί μου είπαν οτι δεν αξίζουν και τρέχουν τα ποντίκια ανάμεσα σου.
Επίσης θέλω να μου πείτε που κοντά είναι η Ελληνική πρεσβεία γιατί δεν την βρίσκω στον χάρτη.
Σας φαίνεται φορτωμένο το πρόγραμμα;Λέμε 8 να φεύγουμε απο το ξενοδοχείο.
μπορείς να τυπώσεις το χαρτη σε pdf από το λινκ της ATAC που είχα ποστάρει. τον ίδιο χαρτη τον παιρνεις κι από όλα τα εκδοτήριά της σε ορισμένους σταθμούς μετρό:Που θα προμηθευτώ χάρτη συγκοινωνιών για την Ρώμη;