giorgos_i20
Member
Άλκηστι τώρα που ανακάλυψες την αλήθεια ξαναδές το 212 post...
θα γλιτώσεις κουβάλημα!
θα γλιτώσεις κουβάλημα!
Στα 3 ευρω θα τα χαλάσουμε τώρα ;Να ρωτήσω το εισιτήριο απο το αεροδρόμιο μέχρι το τέρμινι με το leonardo express δεν έχει 11 ευρώ;Γιατί η trenitalia μου το δίνει 14 ευρώ
1. το τικετ εχει 12 Ε.Να ρωτησω κατι και γω.
Ψαχνω για online tickets για κολοσσεο.
Στο ενα site tickitaly.com*::*Famous buildings*::*Colosseum, Rome, full price (includes Palatine and Forum) βρισκω 18 ευρω.
Στο αλλο Omniticket.it 13,5.
Τις προηγουμενες φορες που ειχα παει ειχα παει δωρεαν.
Μηπως μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να εμπιστευτω το δευτερο site ή θα πεσω σε παγιδα?
εγώ δεν ακολούθησα πού σε βγάζει, απλά εβαλα ένα επίσημο σαιτ. αν σε βγάζει εκεί το επίσημο όλα καλώς εννοείται.12 εχει αλλα εχει και 1,5 ευρω booking fee.
Το ειδα και το σαιτ που εγραψες αλλα παλι με βγαζει σε αυτο Colosseum Online tickets - Omniticket.it για να κλεισω εισιτηριο.
Να υποθεσω πως ολα καλα?Δεν κανω κατι λαθος.
κάνε μια αναζήτηση, εχει συζητηθει εκτενώς. ενδεικτικά:Υπάρχει κι ένα άλλο τρένο που φεύγει απο το αεροδρόμιο.Μήπως μπορείτε να μου δώσετε λεπτομέρειες;
Αυτο που λες για το booking fee ειναι σωστο.Τουλαχιστον ετσι καταλαβαινω και εγω!εγώ δεν ακολούθησα πού σε βγάζει, απλά εβαλα ένα επίσημο σαιτ. αν σε βγάζει εκεί το επίσημο όλα καλώς εννοείται.
το booking fee το πληρώνεις οταν κάνεις booking. όταν πας να το αγοράσεις εκεί που σου λένε πληρώνεις 12 Ε, χωρίς κανένα booking fee. έτσι το αντιλαμβανομαι. ίσως και να κάνω λάθος..
που μεταξύ μας δεν καταλαβαίνω γιατι να μην το κάνεις έτσι. μόνο μήπως και βρεις ουρά. αλλά στα γραφεία που λεει δεν νομίζω να έχει καμμιά ιδιαίτερη ουρά.
υπάρχει κ η λύση της roma card, δεν ξέρω αν το ανέφερες πριν.
Κι εγώ στον terminal 2 έφτανα και πήγα στον 3 για να πάρω λεωφορείο για κέντρο.Την Terravision δεν την είχα προλάβει για λίγο και αρα ευτυχώς που δεν την έιχα κλείσει απ'το ιντερνετ,αλλά υπήρχαν και άλλα λεωφορεία εκεί που φεύγουν διαφορετικές ώρες το καθένα και στάνταρ κάποιο θα σε βολέψει.Εγώ πλήρωσα 6Ε για να πάω απο Fiumicino - Termini και άλλα τόσα για να κάνω την αντίστροφη διαδρομή με την Terravision, επομένως σε συμφέρει καλύτερα να γλιτώσεις κάνα 12Ευρω τουλάχιστον και να κάνεις λίγη ώρα παραπάνω να φτάσεις στον προορισμό σου - Κάνα 55λεπτο κάνει να σε πάει στο κέντρο απ΄το αεροδρόμιο.Φτάνουμε Ρώμη 15.05 στο δεύτερο terminal θα προλάβω να πάρουμε λεωφορείο που φεύγει απο το τρίτο terminal?Γιατί μετά έχει 16.40 δρομολόγιο.Πάντως σε σχέση με το leonardo express συμφέρει shuttle bus.Αν θέλετε βοηθήστε με για να δω τι θα κλείσω.