• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
οι χάρτες των συγκοινωνιών να υποθέσω οτι είναι δωρεάν και λογικά θα βρώ στο τέρμινι.
διάβασα οτι στην εβδομαδιαία κάρτα που θέλουμε να βγάλουμε θα γράψω επάνω τα ονόματα μας και για πόσο θα την χρησιμοποιήσουμε σωστά;
ναι, στο Τερμινι έχει. και στα εκδοτηρια των σταθμών που είδες στο προηγούμενο λινκ. όχι δεν γράφεις όνομα, μόνο το ακυρώνεις την 1η φορά που το χρησιμοποιείς. πού το είδες αυτό?

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
έχω βρει κάποιους χάρτες για τα νυχτερινά δρομολόγια λεωφορείων του μετρό του τραμ κλπ σε pdf στο ATAC αν τα εκτυπώσω θα είναι σε καλή ανάλυση ή να τα πάρω απο το μετρό;

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
ο Χριστός γλυκεία μου, μην αγχώνεσαι. Η ποιότητα του χάρτη εξαρτάται από την ποιότητα του εκτυπωτή σου

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καλημέρα.
Βρέθηκε κάποιος συμφορουμίτης το Πάσχα στη Ρώμη;
Μήπως βρήκε κάποιο εστιατόριο για το βράδυ της Ανάστασης;
Το ouzeri που αναφέρει ο Samion ξέρετε αν προσφέρει μαγειρίτσα;:D:D
κι επειδή αν κατάλαβα καλά, θα έχετε και παιδιά, να έχεις υπόψη σου ότι αν κάνετε νηστεία θα είναι πολύ δύσκολο να βρείτε εστιατόριο ανοικτό μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας. δες το πρόγραμμα και πάρε τηλ στα ελληνικά εστιατόρια, υπάρχουν και στο λινκ της εκκλησίας.
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΤΗΡΩΝΟΣ, ΡΩΜΗ

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
συγνώμη θανάση αλλά είναι το πρώτο μου ταξίδι και αγχώνομαι πολύ
ελπίζω στο επόμενο να έχω πάρει τον αέρα και να μην σας ζαλίζω τόσο.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
δε χρειάζεσαι να αγχώνεσαι πας στην Ρώμη, μια από τις πιο εύκολες πόλεις για ταξίδι στο κόσμο. Εφόσον ο πατέρας μου, με γρι από αγγλικά έβγαλε άκρη, δε νομίζω εσύ να μην βγάλεις

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
αρκεί να έχεις θέληση, όρεξη και έναν καλό χάρτι. Έχω ταξιδέψει σε χωριά της Ουκρανίας, Λευκορωσίας, που έχουν ξεχαστεί από τους ίδιους τους αρχηγούς των κρατών, με ελλιπής γνώση της γλώσσας, και με λίγη όρεξη όλα τα καταφέρνεις ;)

guess who!!!

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!
Συγνώμη, ίσως να μην έγινα αντιληπτή και με παρεξηγείτε άδικα. Είμαι καινούργια και δεν γνωρίζω και πολλά για το φορουμ. Απλά, επειδή είδα ότι και οι δυο είστε πιο γνώστες του αντικειμένου από εμένα, θεώρησα ότι ίσως να μπορούσατε να με βοηθήσετε, τώρα που σας βρήκα εύκαιρους!!! Δεν είχα καμμία πρόθεση να πειράξω ή να γελοιοποιήσω κανέναν. Χιούμορ έκανα!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom