• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
samion και όποιος άλλος ξέρει ας βοηθήσει.Το ξενοδοχείο που έχω κλείσει στη Ρώμη είναι αυτό Booking.com: Hotel Delle Vittorie, Ρώμη, Ιταλία - 128 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! στα 510 ευρώ για 5 νύχτες απο 14-19/4.Μπορείτε να με βοηθήσετε πως πηγαίνω στο ξενοδοχείο απο fiumicino;Επίσης έχω βρει και αυτά τα ξενοδοχεία Bed and Breakfast St. Peter's House Rome Vatican, B&B Rome Italy στα 395 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν το site είναι αξιόπιστο και αυτό Booking.com: ξενοδοχείο Maison Colosseo, Ρώμη, Ιταλία - 69 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! κταρήσω το ξενοδοχείο που έκλεισα ή να το αλλάξω;

Padme

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
samion και όποιος άλλος ξέρει ας βοηθήσει.Το ξενοδοχείο που έχω κλείσει στη Ρώμη είναι αυτό Booking.com: Hotel Delle Vittorie, Ρώμη, Ιταλία - 128 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! στα 510 ευρώ για 5 νύχτες απο 14-19/4.Μπορείτε να με βοηθήσετε πως πηγαίνω στο ξενοδοχείο απο fiumicino;Επίσης έχω βρει και αυτά τα ξενοδοχεία Bed and Breakfast St. Peter's House Rome Vatican, B&B Rome Italy στα 395 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν το site είναι αξιόπιστο και αυτό Booking.com: ξενοδοχείο Maison Colosseo, Ρώμη, Ιταλία - 69 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! κταρήσω το ξενοδοχείο που έκλεισα ή να το αλλάξω;
Δεν ξέρω ποια ειναι η τιμή του , αλλά το 3ο μου άρεσε αρκετά..
Από το αεροδρόμιο εγώ είχα πάρει τρένο που σε πάει στον κεντρικό σταθμό στο Termini..Από εκεί ανάλογα που είναι το ξενοδοχείο σου , παίρνεις την αντίστοιχη γραμμή..

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Παρακαλώ! & εγώ πρώτη φορά θα πάω τον Απρίλη οπότε δεν ξέρω, απλά μου φαίνεται ότι τα ξενοδοχεία που κοιτάς είναι λίγο απομακρυσμένα

Padme

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Το τρένο είναι πιο γρήγορο..!
Για τα λεωφορείο μου είχαν πει πως μπορεί να πέσεις σε τρελό μποτιλιάρισμα...

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
coco θα πάμε 5 μέρες και θέλουμε να δώσουμε μέχρι 100 ευρώ τη βραδιά σε ξενοδοχείο και στο κέντρο δεν βρίσκω με τέτοιες τιμές.Άτιμο ΔΝΤ λάθος εποχή ξεκίνησα ταξίδια.

billaras

Member
Παιδιά βοήθεια!!!!!Έχω προπληρωμένη κάρτα και χρεωστική με μια απο τις δύο να κάνω κράτηση στο booking γιατί το site λέει οτι τα περισσότερα ξενοδοχεία δεν δέχονται χρεωστικές.Εμένα όμως έχει πάνω το σήμα της visa και το ξενοδοχείο δέχεται visa.Η τιμή του booking είναι 510 ευρώ για 5 νύχτες ενώ η τιμή του ξενοδοχείου είναι 495.Να κλείσω στο booking με δωρεάν ακύρωση ή στο ξενοδοχείο;
όταν κλείνεις ξενοδοχείο το booking.com κρατάει τα χρήματα της μιας διανυκτέρευσης σε περίπτωση που δεν πας. Αν πας, τότε η κάρτα σου δεν χρεώνεται καθόλου. Από εκεί και πέρα, στο ξενοδοχείο μπορείς να πληρώσεις με όποιον τρόπο θες (και με μετρητά).

Αυτό βέβαια δεν ισχύει σε περίπτωση όπου το ξενοδοχείο πρέπει να πληρωθεί κατά τη στιγμή της κράτησης για όλα τα βράδια (συνήθως όμως σου δίνουν καλύτερη τιμή). Σε αυτή την περίπτωση, όπως αναφέρθηκε και στο φορουμ, χρεώνεται η κάρτα σου με όλο το ποσό (οπότε δεν τίθεται θέμα αποδοχής της κάρτας σου απο το ξενοδοχείο αφού έχεις ήδη πληρώσει όλο το πόσο)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
coco θα πάμε 5 μέρες και θέλουμε να δώσουμε μέχρι 100 ευρώ τη βραδιά σε ξενοδοχείο και στο κέντρο δεν βρίσκω με τέτοιες τιμές.Άτιμο ΔΝΤ λάθος εποχή ξεκίνησα ταξίδια.
άσχημη εποχή ψάχνεις..το Πάσχα είναι πολύ κοντά..κλείνουν νωρίτερα συνήθως.. το 1ο που είπες είναι μακριά.
τα χοτελς θελουν ψαξιμο..υπάρχουν πάντως. αν γίνεται κ B&B, δες αυτό, στα 100Ε: La Casa di Amy Rome ? Official Website ? 3 Star B&B Rome
αν κ δεν συνηθίζω να προτείνω χοτελ που δεν έχω μείνει...
ψάξε αυτά(120-90-130 Ε, με τη σειρά αυτή.:
Hotel Veneto (Rome, Italy): Find Cheap Deals & Read Reviews
Hotel Flavia (Ρώμη, Ιταλία) - Ξενοδοχείο Κριτικές - TripAdvisor
Hotels e villaggi - Aurum Hotels

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
samion αυτό το ξενοδοχείο το έκλεισα 1+μήνα πριν γτ είχε μείνει μια φίλη μου και πάλι εκείνη την εποχή δεν έβρισκα στο κέντρο με τα λεφτά που θέλουμε.Πρώτο ταξίδι εξωτερικό και δεν ήξερα να κλείσω πολύ νωρίτερα.Αλλά απο τότε που είδα οτι με τα ίδια λεφτά που έδωσα πέρσι για να πάω 1 βδομάδα Πάρο πάω Βιέννη Βουδαπέστη μου έγινε μάθημα.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Δυο θα πάτε ; Μόνες σας ; Γιατι δεν κλείνετε στο mercure roma colosseum ?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα