Γύρω στα 20 λεπτά θα έλεγα, απλά δε ξέρω πόσο βολικό θα σας είναι αυτό δεδομένου ότι πάτε για 3 διανυκτερεύσεις μόνο. Το ξενοδοχείο σαν ξενοδοχείο είναι πολύ καλό.Δηλαδή να
Μη το επιχειρησω; Πόση ώρα είναι απο σκαλιά;
Το σκέφτομαι εκει γτ είναι ολοκαίνουργιο και κοντά στην τιμή που θέλω. Ενώ όλα στο κέντρο είναι παμπαλαια. Τι λες;
25 λεπτα με τα ποδιαΠόση ώρα είναι απο σκαλιά;;
πιστευω οτι αν δεν σου πουμε αυτο που θες να ακουσεις δεν θα σταματησειςΜια χαρα είναι τα σχόλια. Στο 8.2 περίπου. Η απόσταση με ενδιαφέρει. Γι αυτο και ρώτησα. ΕΣΥ τι πιστεύεις;
Έχεις δίκιο. Συγνώμη για την ζαλαδα....elenara88 said:πιστευω οτι αν δεν σου πουμε αυτο που θες να ακουσεις δεν θα σταματησεις
Kατι αναφερεται σ'αυτα που σου εδωσαν πριν.Παιδιά επειδή σκέφτομαι να πάρω ως δώρο απο την Ρώμη γυαλιά ηλίου ξέρετε κάποιο μαγαζί και αν εκεί οι δικοί τους σχεδιαστές είναι πιο φθηνοί απο εδώ?
Δυσκολα θα επελεγα να μεινω στο Βατικανο. Προσπαθησε να βρεις κατι πιο κεντρικο. Ειναι ωραιο να πηγαινεις ευκολα απ'το ενα σημειο στο αλλο με τα ποδια ακομα και το βραδυ. Η Ρωμη ειναι ο,τι πρεπει για περπατημα, καλυτερα να μενεις καπου πιο κεντρικα.Πάω Ρώμη στις 14/04 - 19/04 με ryanair από Θεσσαλονίκη!
Ξενοδοχείο, επειδή ήθελα κάτι κεντρικό και και όσο πιο οικονομικό γίνεται (είναι και high season τότε), με βασική προϋπόθεση να είναι καθαρό, έκλεισα σε αυτό εδώ με 130? τη βραδιά το τρίκλινο. Συνεχίζω να ψάχνω φυσικά, μήπως πετύχω κάτι καλύτερο, αλλά κι αυτό καλό μου φαίνεται απ' τα σχόλια που διάβασα σε διάφορες σελίδες.
Τώρα βρίσκομαι στη φάση της οργάνωσης τις παραμονής στη Ρώμη και των επισκέψεων στα διάφορα αξιοθέατα!