sdoe21
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Να συμπληρώσω οτι για πανοραμικές photos δεν υπάρχει καλύτερο από την κορυφή του τρούλου του Αγίου Πέτρου...
ναιιιιιι......φυσικα..το ξεχασα εννοειται οτι το εχω μεσα..Να συμπληρώσω οτι για πανοραμικές photos δεν υπάρχει καλύτερο από την κορυφή του τρούλου του Αγίου Πέτρου...
Εννοείς αυτό; Trattoria romana, Armando Al Pantheon dal 1961Tο φαγητο ειναι υποκειμενικο παντα..
Εγω θα πηγαινα στο ποδι pizzarium, .l'arte del pane και τρατοριες sicilia in bocca-trastevere,tram tram,marcello,armando,er faciolaro..
100 E? έχω να πάω καιρό, αλλά δεν περίμενα κ τετοιες τιμες. καλα που το επισημανες αν κ οπως ειπες το θεμα εδω ειναι ακαταλληλο.- πληρώσαμε για δύο άτομα περίπου 100 ευρώ. Περιελάμβανε 2 ορεκτικά, 2 κυρίως, 2 ποτήρια κρασί, 1 εσπρέσο και 1 γλυκό.
μια τρατορία των 6 ευρώ το κυρίως πιάτο.
Πήραμε Faraona ai funghi porcini e la birra nera και Saltibocca alla romana. Τα ορεκτικά αν και κοιτάω τον κατάλογό τους ( Ristorante a roma, Trattoria Armando Al Pantheon dal 1961 - Menu da Tavolo) δε μπορώ να τα θυμηθώ. Νομίζω ήταν προτάσεις ημέρας. Από κρασιά (ποτήρι) ένα Montepulciano d’Abruzzo και μία Valpolicella.Είναι πολλά 100 Ευρώ για αυτά που πήρατε. Λογική τιμή για Ρώμη θα ήταν γύρω στα 70. Εξαρτάται βέβαια και τι κυρίως πήρατε (το φιλέτο είναι σαφώς πιο ακριβό ας πούμε).
τα πραγματα μαλλον αλλάζουν ραγδαια, τι να πω. δεν θα θυμάσαι υποθέτω τις τιμές των πιάτων. η faraona ειναι ακριβο πιατο αλλα όχι κι ετσι. η τρατορία ακόμα προτεινεται από το gambero rosso (ιταλός Michelin..) ως μία από τις κορυφαίες της πόλης. στην κατηγορία τιμής 35-40 για πλήρες γεύμα 3 πιάτων + καφές. από όταν μπήκε στο gambero rosso θα πήραν την ανηφόρα οι τιμές..και στο τριπ πάντως δεν παραπονούνται ιδιαίτερα για τις τιμές. θα του ρίξω μαύρο.Γενικώς εννοείται μπορείτε να φάτε και φτηνότερα εκεί, αλλά αν θέλετε πλήρες δείπνο με ορεκτικά, κυρίως, κρασί, γλυκό, καφέ, υπολογίστε 90-100.
Περίμενε, ψάχνω την απόδειξη για να σας πω ακριβώς. Μη ρίξεις μαύρο στους ανθρώπους ακόμα! (μήπως πήραμε και τίποτα παραπάνω ή κάτι ακριβότερο και δε θυμάμαι σωστά)τα πραγματα μαλλον αλλάζουν ραγδαια, τι να πω. δεν θα θυμάσαι υποθέτω τις τιμές των πιάτων. η faraona ειναι ακριβο πιατο αλλα όχι κι ετσι. η τρατορία ακόμα προτεινεται από το gambero rosso (ιταλός Michelin..) ως μία από τις κορυφαίες της πόλης. στην κατηγορία τιμής 35-40 για πλήρες γεύμα 3 πιάτων + καφές. από όταν μπήκε στο gambero rosso θα πήραν την ανηφόρα οι τιμές..και στο τριπ πάντως δεν παραπονούνται ιδιαίτερα για τις τιμές. θα του ρίξω μαύρο.
βασικα επειδη οπου παω γενικα εχω ενα αγχος να δω αυτα που θελω και τρεχω αυτους που ειμαι μαζι μου θελω να ειμαι πιο χαλαρος..ναι θα δω αυτα που θελω αλλα δεν θελω να τα βαλω σε σειρα..ξερω που ειναι το καθενα οποτε αναλογα σε ποια περιοχη βρισκομαι θα βλεπω αυτα που θελω..Γεια!Επειδή κ γω τελικά κατέληξα με εισιτήριο για Ρώμη 5(!) ημερών, κάνε έναν κόπο όταν βγάλεις πρόγραμμα κ πόσταρέ το.
Θέλω να δώσω μια ακόμη ευκαιρία σε αυτήν την πόλη να με μαγεύσει!
Μεγάλο sos είναι κ potential ημερήσιες εκδρομές σε γειτονικές πόλεις!
thx!!!
παντως θα ειχε γελιο να πηγαιναμε σαυτο και καλα για οικονομικο και να ερχοταν ο λογαριασμος 90-100 ευρω!100 E? έχω να πάω καιρό, αλλά δεν περίμενα κ τετοιες τιμες. καλα που το επισημανες αν κ οπως ειπες το θεμα εδω ειναι ακαταλληλο.
τρατορία των 6 Ε το κυρίως? στη Ρώμη? μου τη λέτε κ μένα αν τη βρειτε?..
οικονομικά εννοειται με τις μεσες τιμες στην πόλη αυτή, όχι με ελληνικές..
εναλλακτικά το er faciolaro ειναι διπλα, πηγα προσφατα, ανετα με 20-30Ε το ατομο.