dimitr
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
ναι θα ήθελα ότι πληροφορία υπάρχει
εμείς σου δίνουμε όσες πληροφορίες θέλεις αλλά πρέπει να τις διαβάσεις κιόλας. έχει γραφεί πολλές φορές πώς θα πας από το αεροδρόμιο στην πόλη, κάνε μία αναζήτηση πάνω δεξιά. ή διάβασε τα λινκ αυτά:Καλημέρα σε όλους,
Φεύγω σε μία εβδομάδα για Ρώμη και θέλω κάποιες πληροφορίες. Το ξενοδοχείο μου είναι κοντά στο σταθμό τρένων και λεωφορείων του Trastevere και έχει απευθείας σύνδεση αν δεν κάνω λάθος με τρένο με το αεροδρόμιο Fiumicino. Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ποιο μεταφορικό μέσο πρέπει να πάρω από το αεροδρόμιο για να πάω εκεί, πού θα το βρω μέσα στο αεροδρόμιο και πόσο κοστίζει. Επίσης θέλω να ρωτήσω τι εναλλακτικές έχουμε για μετακίνηση μέσα στη Ρώμη με το σκεπτικό ότι θα μείνουμε 5 ημέρες (από Κυριακή μεσημέρι μέχρι Μ. Πέμπτη βράδυ).
καταρχήν, να ξεκινήσω με την τελευταία σου λέξη, δεν ενοχλείς. ευχαρίστησή μας πιστεύω είναι σε όλους. το λινκ έχει κ αγγλικά επιλογή πάνω. και να μην το ανοίξεις..έχει κάθε 15' (30' στις αργίες) κ κανει 8Ε. συμφέρει αν πηγαίνεις κοντά στη σταση κ εισαστε <4 άτομα. ταξί :40Ε.Ευχαριστώ Samion. Μου έχουν πει ότι όσα ξέρεις εσύ εδώ μέσα για τη Ρώμη δεν τα ξέρουν ούτε οι κάτοικοί της. Δεν μπορώ να διαβάσω το πρώτο link που μου έδωσες γιατί δεν ξέρω ιταλικά. Έχω διαβάσει σχεδόν ό,τι υπάρχει εδώ για τη Ρώμη, σίγουρα όμως είναι τόσα πολλά που μου έχουν ξεφύγει κάποια. Ευχαριστώ και πάλι. Αν χρειαστώ κάτι θα ξαναενοχλήσω.
La Traviata?Γειά σας!θέλω να σας ρωτήσω...εχει καποιος να μου προτεινει κατι συγκεκριμένο από θέμα οπερας ή θεάτρου στη Ρώμη?..