sapienza
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Roma
- Ταξίδι-Όνειρο
- Costiera Amalfitana
και τα ομορφα εστιατορια- wine bars
Mimi e Coco
Mimi e Coco, Rome - Restaurant Reviews - TripAdvisor
Που το ανακάλυψες αυτό???
και τα ομορφα εστιατορια- wine bars
Mimi e Coco
Mimi e Coco, Rome - Restaurant Reviews - TripAdvisor
Kαι ειναι και ζωντανο το βραδυ με κοσμο ...ξαναχτυπα το!καθολου κοροιδο να μη νοιωθεις...ειπαμε εκει παιζουν οι τιμες σε αυτες τις περιοχες ...το δευτερο σκεφτομουν κι εγω να το προτεινω στους φιλους μου που θα πανε στη ρωμη και θελουν κατι σε αυτα τα χρηματα....δεν ξερω πως ειναι σα ξενοδοχεια, αλλα απο πλευρας τοποθεσιας μη το σκεφτεσαι καθολου...το campo di fiori ειναι πολυ κοντα στη ναβονα....χτυπα το !!!
ρε μαζι δεν ειχαμε παει ??? θυμαμαι πιναμε Montepulciano d'Abruzzo και συζητουσαμε με ..φοβερη παρεα για τα "san pietrini"!!!Που το ανακάλυψες αυτό???
Nαι ασφαλως.Ειχα κλεισει δωματιο κοντα στο μετρο Cavour που ειναι 15 λεπτα με τα ποδια απο το Τερμινι που αφηνει το τρενο απο το αεροδρομιο...Αυτό δε το κατάλαβα καλά..Μου το εξηγείς λίγο καλύτερα?
Πρώτη φορά το μαθαίνω αυτό. ΕνδιαφέρονNαι ασφαλως.Ειχα κλεισει δωματιο κοντα στο μετρο Cavour που ειναι 15 λεπτα με τα ποδια απο το Τερμινι που αφηνει το τρενο απο το αεροδρομιο...
Ειχα ψαξει πριν φυγω τιμες για να ξερω κ ελεγε οτι το τρενο που παει απο το αεροδρομιο στο Τερμινι εκανε 11ευρω.
Φτανοντας στο Φιουμιτσινο πηγαμε στα τρενα που πανε προς το Τερμινι κ εκει ειχε κατι γκισε για μινι-μπας που σε πηγαινανε στην πορτα του ξενοδοχειου. (οκ ως εδω,ε?)
Ενα απο αυτα μας ειπε οτι το εισητηριο πια Φιουμιτσινο - Τερμινι εκανε 14ευρω αλλα αυτοι με 15ευρω (ενα παραπανω δηλαδη) θα μας πηγαινανε στο ξενοδοχειο.
Εμεις για να μην ψαχνουμε σε μια πολη που δεν ειχαμε παει κ ξεροντας οτι λογω B&B διαμερισματος οτι η εισοδος ειναι δυσευρετη προτιμησαμε αντι για το τρενο να παμε με το μινι-μπας και βγηκαμε κερδισμενοι...
Με τον ιδιο τροπο γυρισαμε κ στο αεροδρομιο απο το ξενοδοχειο οταν φευγαμε...
Καλυφθηκατε;
Το έχω κάνει κι εγώ αυτό όταν είχαμε πάει παρέα 6 άτομα... Εσείς πόσοι πήγατε? Για ένα ζευγάρι ή κάποιον που ταξιδεύει μόνος είναι δύσκολο,θα πρέπει να βρεί κι άλλους να το κλείσουν μαζί.. Σίγουρα συμφέρει όταν είναι αρκετά άτομα..Nαι ασφαλως.Ειχα κλεισει δωματιο κοντα στο μετρο Cavour που ειναι 15 λεπτα με τα ποδια απο το Τερμινι που αφηνει το τρενο απο το αεροδρομιο...
Ειχα ψαξει πριν φυγω τιμες για να ξερω κ ελεγε οτι το τρενο που παει απο το αεροδρομιο στο Τερμινι εκανε 11ευρω.
Φτανοντας στο Φιουμιτσινο πηγαμε στα τρενα που πανε προς το Τερμινι κ εκει ειχε κατι γκισε για μινι-μπας που σε πηγαινανε στην πορτα του ξενοδοχειου. (οκ ως εδω,ε?)
Ενα απο αυτα μας ειπε οτι το εισητηριο πια Φιουμιτσινο - Τερμινι εκανε 14ευρω αλλα αυτοι με 15ευρω (ενα παραπανω δηλαδη) θα μας πηγαινανε στο ξενοδοχειο.
Εμεις για να μην ψαχνουμε σε μια πολη που δεν ειχαμε παει κ ξεροντας οτι λογω B&B διαμερισματος οτι η εισοδος ειναι δυσευρετη προτιμησαμε αντι για το τρενο να παμε με το μινι-μπας και βγηκαμε κερδισμενοι...
Με τον ιδιο τροπο γυρισαμε κ στο αεροδρομιο απο το ξενοδοχειο οταν φευγαμε...
Καλυφθηκατε;
στα υπόψη ότι πρόκειται για ιδωτικές εταιρείες χωρίς καμμία εγγύηση. αν είσαστε >2 συμφέρει το ταξί.για μινι-μπας που σε πηγαινανε στην πορτα του ξενοδοχειου. Ενα απο αυτα μας ειπε οτι το εισητηριο πια Φιουμιτσινο - Τερμινι εκανε 14ευρω αλλα αυτοι με 15ευρω (ενα παραπανω δηλαδη) θα μας πηγαινανε στο ξενοδοχειο.
σε πολλά αεροδρόμια υπάρχουν ιδιωτικά μινι μπας με shuttle service. χωρίς εγγυήσεις.Πρώτη φορά το μαθαίνω αυτό. Ενδιαφέρον
14 έχει. +1 μόνο αν το βγάλεις στην πλατφόρμα. δεν μας αρέσουν οι last minute passengers τι να κάνουμε?Υγ: Και το τρένο 15ευρώ κοστίζει..
Oχι ρε συ δεν ειναι ετσι.Δυο ατομα ημασταν κ απλα περιμεναμε 5 λεπτα μεχρι να γεμισει το βανακι απο αλλους τουριστες κ φυγαμε για την πολη.Δεν το κλεισαμε ολο για μας.Το έχω κάνει κι εγώ αυτό όταν είχαμε πάει παρέα 6 άτομα... Εσείς πόσοι πήγατε? Για ένα ζευγάρι ή κάποιον που ταξιδεύει μόνος είναι δύσκολο,θα πρέπει να βρεί κι άλλους να το κλείσουν μαζί.. Σίγουρα συμφέρει όταν είναι αρκετά άτομα..
Υγ: Και το τρένο 15ευρώ κοστίζει..
Συμφωνώ οτι είναι μια καλή λύση για κάποιον που πάει πρώτη φορά και φοβάται μήπως χαθεί και ταλαιπωρηθεί..Γιατί όχι?Oχι ρε συ δεν ειναι ετσι.Δυο ατομα ημασταν κ απλα περιμεναμε 5 λεπτα μεχρι να γεμισει το βανακι απο αλλους τουριστες κ φυγαμε για την πολη.Δεν το κλεισαμε ολο για μας.
Περιπου 10 ατομα φυγαμε για την πολη (με πρωτη σταση εμας) και στον γυρισμο στην Αθηνα πετυχαμε αλλα 5 ατομα που πηγαιναν στο αεροδρομιο συνολικα 7 δηλαδη με εμας.
15 ευρω το ατομο και σε αφηνει στην πορτα του ξενοδοχειου απο το να περπατας.Πολυ καλο
Μεχρι 2 ατομα ποια ειναι καλυτερη λυση για καποιον που εχει παει τουλαχιστον μια φορα στη Ρωμη; Παντως το ταξι εξακολουθει να συμφερει για 3+ ατομα.Συμφωνώ οτι είναι μια καλή λύση για κάποιον που πάει πρώτη φορά και φοβάται μήπως χαθεί και ταλαιπωρηθεί..Γιατί όχι?
Μεχρι 2 ατομα ποια ειναι καλυτερη λυση για καποιον που εχει παει τουλαχιστον μια φορα στη Ρωμη; Παντως το ταξι εξακολουθει να συμφερει για 3+ ατομα.