Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
όπως τα είπε η sapi. και υπόψη ότι κλεινουμε σε βάθος χρόνου. τωρα για Αυγουστο τόσο έχει.που το βρισκεις το Μercure στο Κολοσσαιο με 125?εννοεις δικλινο ή μονοκλινο?ρωταω γιατι κοιταζω για ένα ζευγαρι φιλων που θα πανε 17-20ιουνιου(τρια βραδια) και το βρισκω 435 ,τη φθηνοτερη τιμη ,με μη επιστρεψιμη χρεωση απο το booking και απο το δικο τους σαιτ....
1ον. δεν μίλησα για εκτός πόλης, μίλησα για πιο οικονομικά. δίπλα στο σταθμό έχει με 50 Ε.Ε καλα δεν ειναι και λυση να μεινεις εκτος πολης. Με τις μετακινησεις και την ταλαιπωρια τα ιδια σου βγαινουν πανω κατω. Δεν νομιζω να αξιζει.
Την περιοχη στο Κολοσσαιο κι εγω δεν θα την προτιμουσα για διαμονη. Το βραδι δεν ξερω μπορει να ειναι πολυ ωραια, αλλα τη μερα πολυ βλαχοκατασταση... για βολτα με καλο καιρο ειναι μια χαρα.
και 2ον δεν θίγομαι. οι βλάχοι πάνε Τραστέβερε και οι ξόφλες Κολοσσαίο. να βλέπουν βλαχοπέτρες και βλαχοαψίδες απομίμηση παριζιάνικων. οι σικ ως γνωστό πάνε αλλού να βλέπουν μεγάλα Μπεν, χαροντς και οξφορντ στριτ..
ξόφλες θα έλεγα..Έχεις δίκαιο,Colosseo,Foro Romano, tres banal...Απλά ο Samion κι εγώ που την επιλέγουμε,μεταξύ μας, είμαστε λίγο κρυφοβλαχάκια...
το βράδυ να δεις. έχει λαμπιόνια πάνω σε βλαχοπέτρες και πουλάνε κ μαλλί της γριάς. αυθεντικό εγγλέζικο.Δεν ειπα οτι οποιος μενει εκει ειναι βλαχος. Το ολο σκηνικο τη μερα με τους λεγεωναριους κτλ μου κανει λιγο πανηγυρι. .