• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Λευτεράκη παιδί μου, καλώς μας ήρθες:clap:
πότε καλέ πας Ρώμη?

LEFTERAKIS

Member
Καλημέρα Ντινάκι. Λέμε να πάμε Ρώμη στις 17 του Απρίλη, Κυριακή των Βαϊων μέχρι Μεγάλη Τετάρτη 20 του μήνα και ψάχνω για ένα καλό ξενοδοχείο. Γενικά έχω ακούσει ότι τα ξενοδοχεία δεν είναι καλά στη Ρώμη και μου το επιβεβαίωσαν και πολλοί φίλοι που έχουν πάει. Οπότε βλέποντας και κάνοντας...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καλημέρα Ντινάκι. Λέμε να πάμε Ρώμη στις 17 του Απρίλη, Κυριακή των Βαϊων μέχρι Μεγάλη Τετάρτη 20 του μήνα και ψάχνω για ένα καλό ξενοδοχείο. Γενικά έχω ακούσει ότι τα ξενοδοχεία δεν είναι καλά στη Ρώμη και μου το επιβεβαίωσαν και πολλοί φίλοι που έχουν πάει. Οπότε βλέποντας και κάνοντας...
καταρχήν έχεις αργήσει. το Πάσχα συμπίμπτει φέτος.
τα ξενοδοχεία δεν είναι καλά? κάτι άλλο θα εννοούσαν. ότι δεν είναι τσάμπα μάλλον. ούτε οικονομικά. ξενοδοχεία για όλα τα βαλάντια και τα γούστα. τι εννοείς τώρα λογική τιμή εσύ ή αυτοί που έκαναν τα σχόλια είναι σχετικό όπως καταλαβαίνεις. πες το ημερήσιο μπάτζετ σου, ριξε μια ματιά στις υπάρχουσες προτάσεις στο σαιτ κ τα ξαναλέμε.

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Τη μέρα που θα φεύγεις ,εμείς θα φτάνουμε στη Ρώμη.
Τι ατυχία να μη μας απολαύσεις:haha: ...
Εμείς μετά από πολύ ψάξιμο, θα μείνουμε trastevere.
Εύχομαι οι υποδείξεις κάποιων να μη μας απογοητεύσουν
γιατί ...μαύρο φίδι:haha:
Τα ξενοδοχεία πάντως που σου προτείνουν τα παλικάρια
Μια χαρά μου φαίνονται.

gianni1966

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατρεμενη Αβανα...
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερικη(Περου,Βολιβια)
Λευτερακη, μια προταση και απο μενα:
Hotel President λεγεται, βρισκεται στην περιοχη Sant Giovanni in Laterano, που ειναι μια αρκετα καλη περιοχη και σχετικα κοντα στο Κολοσσαιο.
Ενα αλλο πλεονεκτημα του, η σταση του μετρο Manzoni, βρισκεται στην κυριολεξια στα 10 μετρα, απο την κεντρικη του εισοδο.
Ριξε μια ματια στο site του ξενοδοχειου, για περισσοτερες πληροφοριες.
Καλο ταξιδι και καλα να περασεις!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
τα χοτελ που προτειναν GTS, Gianni είναι στα 170+, 150+ τη βραδιά, αντίστοιχα, την περίοδο εκείνη. μήπως να μας πει ο ενδιαφερόμενος το μπάτζετ του να μην πηγαινουν και χαμένες οι προτάσεις..

alexandra75

Member
Last edited by a moderator:

LEFTERAKIS

Member
Μπορώ να δώσω και μέχρι 120 - 150 ευρώ το δίκλινο αν και για να είμαι ειλικρινής τα θεωρώ πολλά. Από εκεί και πέρα όλα σχετίζονται με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Στο ξενοδοχείο που είχα μείνει το 2007, το οποίο βρισκόταν στο Termini δεν είχα μείνει καθόλου ευχαριστημένος ούτε από την καθαριότητα, ούτε από τις παρεχόμενες υπηρεσίες (ζεστό νερό, πρωινό κ.λπ) Οπότε ψάχνω κάτι καλύτερο τώρα. :D

VACH

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαλκάνια όχι παίξε γέλασε
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος των Άλπεων
Παιδιά, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Επειδή, όντως θεωρώ ότι κάνα 40λεπτο για το νέο κέντρο της Ρώμης θα μας πάρει αν μείνουμε στο ξενοδοχείο που ανέφερα πιο πάνω, σκεφτήκαμε να κλείσουμε σε ένα ξενοδοχείο, περίπου 6 οικοδομικά τετράγωνα πιο κοντά στο νέο κέντρο της Ρώμης. Είναι αυτό εδώ, πάλι στην περιοχή του Βατικανού αλλά πιο κοντά, δυο δρόμους πάνω από τον Αγ. Πέτρο, πιστεύω ότι θα βολέψει καλύτερα.

Απλώς, στο νέο ξενοδοχείο έχει κυρίως τραμ και λεωφορεία, ελπίζω να βολευτούμε και με αυτά, το μετρό είναι 4 δρόμους πιο πάνω. Αν έχετε οποιαδήποτε συμβουλή για τις μετακινήσεις μας, δηλ. για κάρτες λεωφορείων, ώρες που λειτουργούν τα λεωφορεία κ.ά. θα σας ήμουν υπόχρεη! Εν τω μεταξύ, συνεχίζω να διαβάζω στο φόρουμ και συνεχώς ανακαλύπτω χρήσιμες συμβουλές.

Επίσης, αν έχετε και καποιες ιταλικές ταβέρνες να προτείνετε με καλό φαγητό (όχι πολύ τσιμπημένο) πάλι σας ευχαριστώ!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγω ειχα μεινει στο Booking.com: Twentyone Hotel, Rome, Italy - 1122 Guest reviews. Book your hotel now! λιγο πιο περα απο αυτο που λες, αλλα διπλα στον Τιβερη.
Η via Cola di Rienzo ειναι πολυ ωραιος δρομος με πολλα καταστηματα ο,τι πρεπει για να κανεις και τα ψωνια σου αν θες και σχετικα συγχρονος. Εκει εχει κι μια ωραια πιτσαρια zigana καπως ετσι λεγεται(δεν θυμαμαι ακριβως, θα τη βρεις), ειναι ισογειο-ημιυπογεια αλλα πολυ ωραιο φαγητο (το μονο μαγαζι που μου αρεσε στη Ρωμη) και περιβαλλον και καλο ειναι να κανεις κρατηση, γιατι δυσκολα βρισκεις τραπεζι.
Λεωφορεια δεν χρειαστηκαμε καθολου, παντου πηγαιναμε με τα ποδια και στο κεντρο και στο Βατικανο και μονο για Κολοσσαιο, Αγορα και τα εκει πηραμε μετρο και 1-2 φορες επειδη βιαζομασταν να γυρισουμε στο ξενοδοχειο.
Τα αλλα θα στα πουν οι ειδικοι επι της Ρωμης.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom