Ρούχα για ταξίδι και κρύο

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλυτερα περιττο παρα λειψο.
Μπορει να το χρειαστεις και να το γυρευεις μετα.Δεν πιανει και τοσο χωρο στη βαλιτσα.

giorgosk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο Κόμο Λέκο
Ταξίδι-Όνειρο
Los Angeles
Πάρε το ένα πάρε το άλλο θα μου βγει το 4ημερο ταξίδι ακριβό.
Πόσο να κάνει ένα ισοθερμικό;

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Α φανταστηκα οτι ειχες ηδη και αναρωτιοσουν αν θα το επαιρνες η οχι.
Αναλογα με την ποιοτητα παιζουν και οι τιμες .
Εγω ειχα αγορασει απο τα Ιντερσπορ 40 ευρω κολαν και μακρυμανικη μπλουζα(20 δηλ εκαστο),αλλα οκ δεν ειναι και η φοβερη ποιοτητα.Παντως μεχρι στιγμης τη δουλιτσα τους την εχουν κουτσοκανει.

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Περήφανα δηλώνω ότι στα κρύα φοράω ένα εσώρουχο που μοιάζει με τη βράκα του παππού μου! Στην αρχή ήμουν αρνητικός, το κρύο όμως δεν αστειεύεται. Ρίχνω ψήφο στο μάλλινο εσώρουχο του γέροντα.:clap:

Καλύπτει μέχρι και τον αστράγαλο.

chrisbd

Member
Περήφανα δηλώνω ότι στα κρύα φοράω ένα εσώρουχο που μοιάζει με τη βράκα του παππού μου! Στην αρχή ήμουν αρνητικός, το κρύο όμως δεν αστειεύεται. Ρίχνω ψήφο στο μάλλινο εσώρουχο του γέροντα.:clap:

Καλύπτει μέχρι και τον αστράγαλο.
Δηλαδή δεν είσαι εσύ ο παππούς;;;;;:D

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Γλυκός... :mad:

manelaki

Member
Προσωπικα εγω αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ενα απλο φθηνο ισοθερμικο που αγορασα απ'τα ιντερσπορτ στο πολυ κρυο με τζιν δε με βοηθησε. Οταν το φορουσα με χοντρη ζεστη φορμα ημουν μια χαρα.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Παντως και οι ισοθερμικες καλτσες μεχρι το γονατο (σαν της γιαγιας) κραταν τα ποδαρακια ζεστα.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλτσες Columbia 15 ευρω το ζευγαρι.Πολυ καλες.

Bahari

Member
Παντως και οι ισοθερμικες καλτσες μεχρι το γονατο (σαν της γιαγιας) κραταν τα ποδαρακια ζεστα.
Καλτσες Columbia 15 ευρω το ζευγαρι.Πολυ καλες.
Οι ισοθερμικές κάλτσες κρατούν το πόδι στεγνό, αλλά δεν το ζεσταίνουν. Εμένα τουλάχιστον, στο πρόσφατο ταξίδι μου στην Πράγα (με περίπου -7C), με βοήθησαν πάρα πολύ οι κάλτσες bridgedale. Φορώντας τις ισοθερμικές και από πάνω τις κάλτσες bridgedale, ούτε για μια στιγμή δεν πάγωσαν τα πόδια μου από τα γόνατα και κάτω. Απ' ότι θυμάμαι έκαναν γύρω στα 25 ευρώ, αλλά χαλάλι γιατί είμαι πολύ κρυουλιάρα:D

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά με Υγεία. Τον Νοέμβριο έχουμε κανονίσει ένα ταξίδι στην Νυρεμβέργη.

Ένα άτομο από την παρέα μας έχει πρόβλημα με το κρύο και βγάζει αλλεργία. Γενικά είναι σπάνιο.

Υπάρχει κάτι εκτός από τα ισοθερμικά και τα ζεστά ρούχα που θα μπορούσε να βοηθήσει την κατάσταση;

Ευχαριστώ.

Viaggi

Member
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά με Υγεία. Τον Νοέμβριο έχουμε κανονίσει ένα ταξίδι στην Νυρεμβέργη.

Ένα άτομο από την παρέα μας έχει πρόβλημα με το κρύο και βγάζει αλλεργία. Γενικά είναι σπάνιο.

Υπάρχει κάτι εκτός από τα ισοθερμικά και τα ζεστά ρούχα που θα μπορούσε να βοηθήσει την κατάσταση;

Ευχαριστώ.
Ξέρω ότι υπάρχουν κάποια μπουφάν εργασίας θερμαινόμενα με αντιστάσεις που δουλεύουν με μπαταρία αλλά έχουν μεγάλο κόστος

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom