paefstra
Member
Αν ειστε φιλοτεχνοι, η εθνικη τους πινακοθηκη εχει Ελ Γκρεκο.
Καλησπέρα σε όλους είμαι νέο μέλος , το forum είναι εξαιρετικό γεμάτο χρήσιμες πληροφορίες . Για να μπω στο θέμα κλείσαμε με έναν φίλο να πάμε Ρουμάνια μέσα Ιανουαρίου με 40 ευρό αεροπορικά ήταν δύσκολο να αντισταθούμε . Θα φτάσουμε Πέμπτη απόγευμα και πετάμε για επιστροφή την Τρίτη μία και κάτι το μεσημέρι . Το τωρινό μας πλάνο είναι να μείνουμε Βουκουρέστι μέχρι κ Σάββατο , Κυριακή να νοικιάσουμε αυτοκίνητο (διάβασα στο forum για την klass wagen ) για να πάμε στα κάστρα peles και bran και να καταλήξουμε Brasov όπου θα κοιμηθούμε 2 μέρες(κάποια πρόταση για κατάλυμα . Τρίτη πρωί από Βrasov να πάμε απευθείας αεροδρόμιο . Δευτέρα που έχουμε ελεύθερη έχουμε τις επιλογές 1) road trip sighisoara-sibiou (θα ήθελα αν κάποιος έχει εικόνα να μου πει την γνώμη για το πως θα ναι οι δρόμοι και η οδήγηση αυτήν την περίοδο , αν αξίζει να χάσουμε την μέρα μας που νυχτώνει και νωρίς στις διαδρομές και αν θα συναντήσουμε πολύ κίνηση στους δρόμους. 2) Να πάμε στο χιονοδρομικό Poiana Brasov (αν έχει πάει κάποιος θα θελα την γνώμη του και κάποιες προτάσεις , σκι δεν έχουμε ξανακάνει αλλά θα μας άρεσε να κάνουμε , κάπου διάβασα κάποιοι έκαναν και βόλτα με άλογα στο χιόνι ) 3) Να κάνουμε κάποιο εύκολο hiking εκεί κοντά ( δεν ξέρω αν κάποιος είχε κάποιος ανάλογη εμπειρία ; αν αξίζει να δοθεί μια μέρα σε αυτό και αν η εποχή που θα πάμε είναι κατάλληλη ) , είχα διαβάσει για εύκολα hiking με τελεφερίκ busteni και μετά Babele-omu peak , η ακόμα πιο light να πας από busteni στο waterfall foam κ δεν ξέρω για το Heroes' Cross on Caraiman που ναι κοντά σε αυτά ) . Θα ήθελα την γνώμη σας και τις εμπειρίες σας πάνω σε αυτά και αν πιστεύεται ότι θα ήταν καλύτερο να κάτσουμε μια μέρα λιγότερο στο Βουκουρέστι για να δούμε κάτι ποιο ιδιαίτερο . Επίσης αν έχετε να προτείνετε κάποιο ανταλλακτήριο για χρήματα στο Βουκουρέστι θα ήταν πολύ χρήσιμο , τέλος αν αξίζουν και ποια μουσεία της πόλης για επίσκεψη σε αυτές τις λίγες μέρες . Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αυτή τη στιγμή είμαι στο otopeni και επιστρέφω Αθήνα. Σε άλλο ποστ θα αναλύσω τα περί Βουκουρεστιου που είναι υπέροχη πόλη. Αλλά επειδή διάβασα ότι θες να νοικιάσεις από Klaus wagen θα σου πω περίμενε να ακούσεις τη δική μου εμπειρία και μετά αποφασίζεις. Απλά επειδή σε 20 λεπτά απογειωνομαστε θα επανέλθω το απόγευμα με άλλο ποστ.Καλησπέρα σε όλους είμαι νέο μέλος , το forum είναι εξαιρετικό γεμάτο χρήσιμες πληροφορίες . Για να μπω στο θέμα κλείσαμε με έναν φίλο να πάμε Ρουμάνια μέσα Ιανουαρίου με 40 ευρό αεροπορικά ήταν δύσκολο να αντισταθούμε . Θα φτάσουμε Πέμπτη απόγευμα και πετάμε για επιστροφή την Τρίτη μία και κάτι το μεσημέρι . Το τωρινό μας πλάνο είναι να μείνουμε Βουκουρέστι μέχρι κ Σάββατο , Κυριακή να νοικιάσουμε αυτοκίνητο (διάβασα στο forum για την klass wagen ) για να πάμε στα κάστρα peles και bran και να καταλήξουμε Brasov όπου θα κοιμηθούμε 2 μέρες(κάποια πρόταση για κατάλυμα . Τρίτη πρωί από Βrasov να πάμε απευθείας αεροδρόμιο . Δευτέρα που έχουμε ελεύθερη έχουμε τις επιλογές 1) road trip sighisoara-sibiou (θα ήθελα αν κάποιος έχει εικόνα να μου πει την γνώμη για το πως θα ναι οι δρόμοι και η οδήγηση αυτήν την περίοδο , αν αξίζει να χάσουμε την μέρα μας που νυχτώνει και νωρίς στις διαδρομές και αν θα συναντήσουμε πολύ κίνηση στους δρόμους. 2) Να πάμε στο χιονοδρομικό Poiana Brasov (αν έχει πάει κάποιος θα θελα την γνώμη του και κάποιες προτάσεις , σκι δεν έχουμε ξανακάνει αλλά θα μας άρεσε να κάνουμε , κάπου διάβασα κάποιοι έκαναν και βόλτα με άλογα στο χιόνι ) 3) Να κάνουμε κάποιο εύκολο hiking εκεί κοντά ( δεν ξέρω αν κάποιος είχε κάποιος ανάλογη εμπειρία ; αν αξίζει να δοθεί μια μέρα σε αυτό και αν η εποχή που θα πάμε είναι κατάλληλη ) , είχα διαβάσει για εύκολα hiking με τελεφερίκ busteni και μετά Babele-omu peak , η ακόμα πιο light να πας από busteni στο waterfall foam κ δεν ξέρω για το Heroes' Cross on Caraiman που ναι κοντά σε αυτά ) . Θα ήθελα την γνώμη σας και τις εμπειρίες σας πάνω σε αυτά και αν πιστεύεται ότι θα ήταν καλύτερο να κάτσουμε μια μέρα λιγότερο στο Βουκουρέστι για να δούμε κάτι ποιο ιδιαίτερο . Επίσης αν έχετε να προτείνετε κάποιο ανταλλακτήριο για χρήματα στο Βουκουρέστι θα ήταν πολύ χρήσιμο , τέλος αν αξίζουν και ποια μουσεία της πόλης για επίσκεψη σε αυτές τις λίγες μέρες . Ευχαριστώ εκ των προτέρων
εμείς είχαμε μείνει στο casa wagner πάνω ακριβώς στην πλατείακάποια πρόταση για κατάλυμα
Καλησπέρα και καλώς ήρθες! Μια πρόταση μου, είναι να μείνεις 3 βράδια Βουκουρέστι (και 2 μια χαρά είναι), 2 Brasov και 2 Sibiu. Την Σιγκισοάρα μπορείς να την επισκεφτείς και με ημερησία. Δεν πιστεύω ότι αξίζει διανυκτέρευση. Αν μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο θα ήταν πολύ βολικό! Ειδικά για να επισκεφτείτε το Bran και για μετακινηθείτε από πόλη σε πόλη! Οι δρόμοι είναι πολύ καλοί!Καλημέρα σε όλα τα υπέροχα μέλη του forum. . Σας παρακολουθώ πολύ καιρό, αλλά πρώτη φορά γράφω στο forum.. Στις 06/04 πετάω για Ρουμανία μαζί με το έτερον ήμισυ για 7 διανυκτερεύσεις.. Επιθυμούμε να επισκεφτούμε εκτός από το Βουκουρέστι και το Μπρασόβ καθώς και τη Σιγκισοάρα (κάστρο Μπραν κτλ).. Θα εκτιμούσα πάρα πολύ οποιαδήποτε πληροφορία αναφορικά με την οργάνωση του ταξιδιού μας.. Πόσες μέρες να περάσουμε σε κάθε μέρος, αν συμφέρει να νοικιάσουμε αυτοκίνητο για να επισκεφθούμε τα μέρη εκτός Βουκουρεστίου, γενικά οποιαδήποτε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη. .
Αν έχεις κάνει κάποια κράτηση σε ξενοδοχείο, μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα και να ρωτήσεις για όλες τις απορίες που έχεις σχετικά με τις ημέρες του Πάσχα. Πιστεύω οτι θα σου απαντήσουν σχετικά με το τι θα είναι και τι δεν θα είναι ανοιχτό εκείνη τη μέρα!Πιστεύετε ότι θα είναι καλύτερα Μεγάλο Σάββατο, το απόγευμα που φτάνουμε, να φύγουμε κατευθείαν για Μπρασοβ και να περάσουμε εκεί την ημέρα του Πάσχα ή να μείνουμε στο Βουκουρέστι;