maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Last edited by a moderator:
Τρελαινομαι γι'αυτο το κομματι οπως επισης και γι'αυτοΕσένα σε συμπάθησα τώρα λόγω Manowar...αλλά αυτό βρήκες να βάλεις....
Βάλε κάτι να γουστάρουμε...
Πρωτο comment του βιντεο σου απο Ελληνα!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ!Ειμαστε παντου![URL="of my enemies - YouTube[/URL]
ο αλ ντε μέολα έλεγε ότι το βασικότερο στη μουσική είναι ο ρυθμός, ακολουθει η μελωδία. Ο Αλβιν Λη το "είχε" το θέμα, ήταν δε από τα μεγάλα μου πρότυπα όταν ήμουν 17. Το σόλο του στο γούντστοκ ειχε τόσο μα τόσο δυναμισμό, μαζί με το χτύπημα του μπασίστα. Πραγματικά πόνεσα μόλις το έβαλες φίλε PanPanΈνας από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες της γενιάς μου έφυγε.
Πέθανε ο Αλβιν Λι του ροκ συγκροτήματος Ten Years After - πολιτισμός - ΤΟ ΒΗΜΑ
Την δεκαετία του 70 όταν οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν είχαν γεννηθείΤο σόλο του στο γούντστοκ ειχε τόσο μα τόσο δυναμισμό, μαζί με το χτύπημα του μπασίστα. Πραγματικά πόνεσα μόλις το έβαλες φίλε PanPan
Και;;;Τι εγινε;;;;;;Την δεκαετία του 70 όταν οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν είχαν γεννηθεί
είχα το πόστερ του κολλημένο στον τοίχο του δωματίου μου και ονειρευόμουνα ότι κάποτε θα παίζω και εγώ έτσι κιθάρα.
Δεν κατάφερα ποτέ ν αγοράσω κιθάρα λόγω φτώχειας,αλλά το είχαΚαι;;;Τι εγινε;;;;;;