• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ροκάδες δεν υπάρχουν εδώ μέσα;

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Δεν κατάφερα ποτέ ν αγοράσω κιθάρα λόγω φτώχειας,αλλά το είχα
απωθημένο και αργότερα πήρα αρμόνιο,κιθάρα,πιάνο και ντραμς στα παιδιά
μου.Ο γυιός μου ακόμα παίζει που και που για το χαβαλέ του ,η κόρη μου τα παράτησε νωρίς.
Kριμα!Γιατι δεν μαθαινεις ομως κι εσυ;Ποτε δεν ειναι αργα.

GTS

Member
Δεν κατάφερα ποτέ ν αγοράσω κιθάρα λόγω φτώχειας,αλλά το είχα
απωθημένο και αργότερα πήρα αρμόνιο,κιθάρα,πιάνο και ντραμς στα παιδιά
μου.Ο γυιός μου ακόμα παίζει που και που για το χαβαλέ του ,η κόρη μου τα παράτησε νωρίς.
Ο εφιάλτης μου ειναι ο μικρος να γινει ντραμερ, τη βαψαμε :-D
Σε καμια κιθαρα δε λεμε φυσικα οχι, μηπως και τζαμαρει με το γερο του καποτε :)
Αλλα ντραμς, θεε μου, οχι...

jimp

Member
Υπαρχουν ειδικα παντ τα οποια μπορει να τα βαζει πανω απο τις μεμβρανες για να κανει εξασκηση οποτε θελει χωρις να ενοχλει κανεναν.

Και οταν ο γερος του θα θελει πραγματικα να τζαμαρει θα εχει το δυσκολοτερο οργανο μεσα στο σπιτι του!

panpan

Member
Όταν έμενα Ελλάδα,έμενα σε μονοκατοικία μακριά από άλλα σπίτια προς
την περιοχή Λαγκαδά και δεν ενοχλούσαμε.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αν το ξανασκεφτείς, πουλάμε το δικό μας σετ τύμπανα :haha:

Υπαρχουν ειδικα παντ τα οποια μπορει να τα βαζει πανω απο τις μεμβρανες για να κανει εξασκηση οποτε θελει χωρις να ενοχλει κανεναν.

Και οταν ο γερος του θα θελει πραγματικα να τζαμαρει θα εχει το δυσκολοτερο οργανο μεσα στο σπιτι του!
Υπάρχουν και τα ηλεκτρονικά τύμπανα. Ο,τι πρέπει για practice χωρίς να ενοχλείς τους γύρω σου. Μόνο ένα απλό γκουπ γκουπ από τις μπαγκέτες ακούγεται.
Το οποίο γκουπ γκουπ εμένα μέχρι που με νανούριζε κιόλας όταν ο καλός μου μελετούσε.
:roll: Αυτό μάλλον πρέπει να το κοιτάξω.

Vasileti

Member
Ας ροκάρουμε λοιπόν!

Δεν ξέρω τι στίχους είχαν οι wishbone ash, η ευρηματικότητα και η δεξιοτεχνία τους όμως μοναδική.

Εκτός από το βασικό θέμα, που ήταν μεγάλη έμπνευση, μετά την παρατεταμένη εισαγωγή, προσέξτε τα τσιμπηματάκια της κιθάρας με το φαζ στο χρόνο 03:21 και την εξέλιξη του σόλο, που τρέλαιναν κόσμο.

Για άντρες μόνο μάλλον το κόβω!

Last edited by a moderator:

jimp

Member
Αν το ξανασκεφτείς, πουλάμε το δικό μας σετ τύμπανα :haha:

Υπάρχουν και τα ηλεκτρονικά τύμπανα. Ο,τι πρέπει για practice χωρίς να ενοχλείς τους γύρω σου. Μόνο ένα απλό γκουπ γκουπ από τις μπαγκέτες ακούγεται.
Το οποίο γκουπ γκουπ εμένα μέχρι που με νανούριζε κιόλας όταν ο καλός μου μελετούσε.
:roll: Αυτό μάλλον πρέπει να το κοιτάξω.
Εσυ καλα τα λες αλλα ετσι χανεις την αισθηση του οργανου σου.
Ντραμς παιζεις οχι καποιο ηλεκτρονικο κατασκευασμα και ο ηχος που θα βγαλουν τα τυμπανα σου για να ειναι καλος θελει πολυ μελετη και πολλες ωρες πανω σε αυτα.
Ασε που μαθαινοντας σε ηλεκτρονικα εχεις και αλλη αισθηση μετα οταν πας να παιξεις στα κανονικα.

Γιαυτο και πηρα τα pads και επαιζα σε ωρες κοινης ησυχιας και ειμασταν ολοι κομπλε.
Αλλα απο τους γειτονες μου δεν εχω κανενα παραπονο.Ουτε στη Λαρισα,αν και εμενα σε μονοκατοικια ουτε εδω στην Αθηνα σε πολυκατοικια μου εχει πει ποτε κανεις τιποτα.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Και ο δικός μου pads είχε παλαιότερα για το κανονικό σετ. Μετά πήρε τα ηλεκτρονικά για να μην ενοχλεί τον κόσμο και το κανονικό σετ το είχε μόνο για τα live.
Βέβαια, τελευταίο όροφο είμαστε (το σετ ακόμα ψηλότερα στο δώμα) και οι διπλανές πολυκατοικίες δεν είναι κολλητές στον 7ο. Παρόλα αυτά, θεώρησε ότι θα ενοχλεί και συμβιβάστηκε με το ηλεκτρονικό.
Δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε η απόφασή του :D

jimp

Member
Α εσεις ειστε προνομιακοι!!

Εγω στο γυμνασιο που ημουν στο ωδειο τα ειχα στο σαλονι και επειτα,τα εβαλα στο δωματιο για περισσοτερες προσωπικες στιγμες!!

panpan

Member
Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι,νάχετε μια ανεβασμένη ημέρα. ;)

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom