• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ρετρό βιντεάκια...με θέμα...το τσιγάρο!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλο θα ειναι να περασετε μια βολτα απο την εκθεση bodies....να δειτε πως ειναι τα πνευμονια ενος καπνιστη...επισης να δειτε το κουτι που ειναι γεματο με τα πακετα που πετανε οι καπνιστες οταν βλεπουν το θεαμα....και η πινακιδα που αναφερει οτι ενα πακετο τσιγαρα αφερει 4 ωρες απο την ζωη ενος καπνιστη...αναλογιστειτε ολα αυτα και αν δες σας πειθουν...τοτε καλο καπνισμα.
Αγαπητέ manolism
Οφείλεις να σέβεσαι το χώρο που σε φιλοξενεί και με δεδομένο ότι, το παρόν γκρουπ ιδρύθηκε με την έγκριση του Δευκαλίωνα και αφορά
ταξιδευτές-καπνιστές, συμπαθούντες τους καπνιστές, ενήλικες και νοήμονες ανθρώπους, μπορείς σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του φόρουμ, να γράψεις τις απόψεις σου...
Εμείς δεν έχουμε αντιπαλότητα με κανέναν, ούτε κάνουμε προσηλυτισμό, ίσα-ίσα που η συμπεριφορά όλων μας είναι πολύ προσεκτική και με σεβασμό σε όλα τα μέλη της ταξιδιωτικής μας κοινότητας!

Θα σε παρακαλούσα λοιπόν, τις υποδείξεις...στο περιβάλλον σου...:cool:

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εγω εκανα μια ενημερωση.......ειδες πουθενα να ειπα κατι κακο;;; Αλλα απο οτι φαινεται πολυ κομπλεξ πεφτει......παρακαλω οποιος διαχειριστης μπορει να σβυσει τα ποστ μου απο το παρον θεμα.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους συμφορουμίτες -βαρκελωνόπληκτους,που με την δικαιολογημένη "μανία" τους για αυτή την πόλη,αποφάσισα να πάω.
θα ακολουθήσουν πληροφορίες και φωτογραφίες σχετικές με το κάπνισμα στην θεική πόλη...
δεν στερήθηκα καθόλου το τσιγάρο,πουθενά...περισσότερους καπνιστές δεν έχω συναντήσει σε καμία άλλη πόλη,αλλα και καμία γόπα στο πάτωμα,γιατί απλούστατα οι άνθρωποι σέβονται και τους "ανήμπορους" και κάθε κάδος είχε ειδική υποδοχή που έσβηνες το τσιγάρο...πολιτισμός δέν ειναι οι απαγορεύσεις και οι αφορισμοί,αλλα η φροντίδα και η πρόληψη...
πιστέψτε με στη πολη αυτή ο πολιτισμός των ανθρώπων περισεύει...
Στην Βαρκελώνη νιώθουν άνθρωποι ακόμα και τα ζώα!!! ιδανικός τόπος και περιβάλλον,ακόμα και για την φανούλα !!
Ευχαριστώ την φίλη pandora για την ετοιμότητα,την σοβαρότητα και την ευκρίνεια του λόγου της,όσον αφορά την διευθέτηση της μικρής κρίσης που είχαμε στο γκρούπ μας με το μέλος manolism.
οπως βλέπετε, σκοπός του περιθωριακού γκρούπ μας είναι να δίνει δείγματα πολιτισμού,σε αντίθεση με μερικούς που παραβιάζουν,και καραδοκούν να αμαυρίσουν το πραγματικό περιεχόμενο του!

καλώς σας βρήκα όλους,και η συνέχεια στις οθόνες σας ...

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλώς την, καλώς την:clap:
Χαίρομαι που πέρασες καλά και που βρήκες ανθρώπινη και τόσο φιλική αυτήν την πόλη...

Θα περιμένω με πολύ ενδιαφέρον, τη δική σου ματιά..., γιατί την είχα την έννοια σου, εκεί στα ξένα, στα ευρωπαικά;)

Οσο για τα υπόλοιπα...ας είμαστε όλοι καλά :)

varioAthens

Member
Καλωσόρισες Renata!!! :clap:
Oμολογουμένως η απουσία σου ήταν αισθητή!
Χαίρομαι που σου άρεσε η Βαρκελώνη και βεβαίως, που το "φούντωσες" ελεύθερα! :lol:
Περιμένουμε λεπτομερείς περιγραφές!!!

DION7

Member
Επόμενο Ταξίδι
που???
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η καραιβικη
εχω την εντυπωση χωρις να το εχω συναντησει οτι στην ισπανια ειναι παραδοση να σβηνουν τα τσιγαρα στο πατωμα ακομη και στα πιο κυριλε εστιατορια. περισσοτερα απο τους πιο πολυ βαρκελωνοπληκτους

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Στο 1933...

Last edited by a moderator:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
pando,μέ έφτιαξες κανονικά!!!!!!!!
μέχρι και η ημικρανία αρχίζει και μου περνάει...τον άχρηστο τον πράσινο βούδα θα τον ξαποστείλω...μονο την κοιλιά του θέλει να χαιδεύω και δεν κάνει τίποτα!!!

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
το παρακάτω βιντεάκι μπορεί να μην είναι ρετρό, αλλά ποιος ξέρει, ισως και να γίνει...:roll:

Οταν ο καπνιστής γίνεται καλλιτέχνης, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του!:haha:

αφιερωμένο στις φίλες και φίλους καπνιστές της παρέας!:cool:

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401