Nikos1986
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κανάρια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία - Καλιφόρνια
Σε ευχαριστώ πολύ! Την επόμενη μεγάλη για το πρώτο solo θα την τελειώσω πρώτα στο χαρτί, δεν θέλω να την ανεβάσω τόσο τμηματικάΑπολαυστικός όπως πάντα, εύχομαι και στις καινούριες ιστορίες που έρχονται με υγεία!
Έδωσες πάλι ιδέες για απίθανα μέρη στο λαό σου.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Η Νέα Ζηλανδία είναι σίγουρα στο πρόγραμμα! Το τεράστιο πρόβλημα είναι τι να πρωτοδιαλέξεις να δεις εκεί (ακόμη και αν δεν είσαι φαν του Τόλκιν).Εγώ που θέλω (για αρχή) να φτάσω μέχρι τη Νέα Ζηλανδία, χρειάζομαι πιο λίγες θυσίες ε; Πες ναι!... Αλήθεια πότε θα πας Νέα Ζηλανδία;;;; Άντε να πας να μου τα πεις και μένα μετά!!! Τουλάχιστον εσύ θα μου απαντάς στις απορίες μου
Και μόνο που είναι εκεί που είναι αυτά τα νησιά, για μένα αξίζει το κόπο να ταξιδέψεις εκεί! Εύχομαι πάντα να κάνεις τα ταξίδια που επιθυμείς (φαντάζομαι επιθυμείς και τη Νέα Ζηλανδία! Πές ναι!) και όπως τα επιθυμείς! Καλή συνέχεια στα όμορφα ταξίδια σου!!!
Για τη Νέα Ζηλανδία ρεαλιστική επιλογή στο θέμα κόστους είναι κάτι Κινέζικες με 40-50 ώρες το one way. Ώρες που για φέτος δεν τις έχω (προτιμώ να τις περάσω εξερευνόντας εκεί). Τη Νέα Ζηλανδία τη σκέφτομαι όντως για το '25, αν όλα πάνε καλά. Βέβαια, όπως σχεδόν πάντα, μέχρι να κλείσω εισιτήριο έχω αλλάξει τουλάχιστον 5 επιλογές.