Και τι έγινε που βγαίνουν επώνυμα και κάνουν δηλώσεις; Καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του. Αλλά εκτός αυτού και ψέματα να πεί κάποιος, μπας θα τον καταδικάσουν μετά;... ... .... τις βλέπουμε συχνά τελευταία αυτές τις απορίες στο forum και έχω και εγώ μια: πόσο μπορείς να εμπιστευτείς ένα μέσο όπως το οποιοδήποτε forum για τόσο κρίσιμα ζητήματα? Πώς γίνεται να βγαίνουν πάσης φύσεως επιστήμονες και φυσικοί με το όνομά τους και την ειδικότητά τους φάτσα φόρα κι εμείς να προσπαθούμε να βρούμε αλήθειες μέσο εντελώς απρόσωπων μέσων? Σημεία των καιρών, όχι μομφή (μόνο..) για εσένα skoumpi. Εγώ δεν σου λέω τίποτα γιατί φοβάμαι.. Φοβάμαι μη και με πιστέψεις. Δεν ξέρω αν θα ανατιναχθεί το Fukushima και δεν δέχομαι να σε στείλω οπουδήποτε ελαφρά τη καρδία.
Μπα προς το παρόν το αντίθετο συμβαίνει.... και όλοι μας λένε τρελούς!Για μενα το θεμα ειναι απλο. Αν φοβαστε μην πηγαινετε, αν δεν φοβαστε πηγαινετε. Αλλα επειδη βλεπω πως σας απασχολει πολυ καλυτερα αφηστε το γιατι εχοντας το φοβο δεν θα ευχαριστηθειτε τις διακοπες σας...
kalspire προφανως τα παιδια ζητουν την αρνητικη απαντηση για να επιβεβαιωσουν την αποφαση τους να μην πανε... αν ηθελαν να ταξιδεψουν εκει δε νομιζω να μας ρωτουσαν...
Ε τοτε καντε Doo. Ενας σωστος Σκουμπυ αυτο κανει...Μπα προς το παρόν το αντίθετο συμβαίνει.... και όλοι μας λένε τρελούς!
Μια σκούμπι -ντουυυυ!! Μου αρέσει το επιχείρημά σου!!Ε τοτε καντε Doo. Ενας σωστος Σκουμπυ αυτο κανει...