• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Ραδιενεργεια!!!!

Sakias

Member
Παιδια μια ερωτηση ισως ακουστει λιγο χαζη...
Θελω με την παρεα μου να παω ταυλανδη τελος μαιου.
Οπως ειναι τωρα η κατασταση υπαρχει κινδυνος με αυτα που εχουν γινει στην ιαπωνια με τους αντιδραστηρες?

Ευχαριστωωωω:cool::cool::cool:

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Όπως θα δεις, έχει ξανασυζητηθεί.
Δες εδώ.

skoumpi

Member
Καλησπέρα και απο μένα. Ακριβώς το ίδιο θέμα με απασχολεί. Έχουμε κλείσει για Κίνα 16/4 -1/5. Μέχρι τη Δευτέρα θα πρέπει να στείλω προκαταβολές για τα αεροπορικά κλπ/ Και τωρα τι κάνουμε; Η διαδρομή μας θα είναι Σαγκάη-Γκουιλίν-Σιάν-Λάσα -Πεκίνο. Από 2700χλμ εως 6000 χλμ μακριά. Αυτό που φοβάμαι είναι μια μεγαλύτερη έκρηξη στη Φουκοσίμα.... Ξέρω οτι μάλλον δεν απευθύνομαι σε πυρηνικούς επιστήμονες (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια...) αλλα θα με ενδιέφερε η γνώμη σας.
Δεν με στεναχωρεί τόσο το ποσό που θα χάσω αν ακυρώσω το εισιτήριο οσο το οτι είναι πραγματικά δύσκολο να ξανακανονίσω ενα τέτοιο ταξίδι!!!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
... ... .... τις βλέπουμε συχνά τελευταία αυτές τις απορίες στο forum και έχω και εγώ μια: πόσο μπορείς να εμπιστευτείς ένα μέσο όπως το οποιοδήποτε forum για τόσο κρίσιμα ζητήματα? Πώς γίνεται να βγαίνουν πάσης φύσεως επιστήμονες και φυσικοί με το όνομά τους και την ειδικότητά τους φάτσα φόρα κι εμείς να προσπαθούμε να βρούμε αλήθειες μέσο εντελώς απρόσωπων μέσων? Σημεία των καιρών, όχι μομφή (μόνο..) για εσένα skoumpi. Εγώ δεν σου λέω τίποτα γιατί φοβάμαι.. Φοβάμαι μη και με πιστέψεις. Δεν ξέρω αν θα ανατιναχθεί το Fukushima και δεν δέχομαι να σε στείλω οπουδήποτε ελαφρά τη καρδία.

_antonis_

Member
... ... .... τις βλέπουμε συχνά τελευταία αυτές τις απορίες στο forum και έχω και εγώ μια: πόσο μπορείς να εμπιστευτείς ένα μέσο όπως το οποιοδήποτε forum για τόσο κρίσιμα ζητήματα? Πώς γίνεται να βγαίνουν πάσης φύσεως επιστήμονες και φυσικοί με το όνομά τους και την ειδικότητά τους φάτσα φόρα κι εμείς να προσπαθούμε να βρούμε αλήθειες μέσο εντελώς απρόσωπων μέσων? Σημεία των καιρών, όχι μομφή (μόνο..) για εσένα skoumpi. Εγώ δεν σου λέω τίποτα γιατί φοβάμαι.. Φοβάμαι μη και με πιστέψεις. Δεν ξέρω αν θα ανατιναχθεί το Fukushima και δεν δέχομαι να σε στείλω οπουδήποτε ελαφρά τη καρδία.
Και τι έγινε που βγαίνουν επώνυμα και κάνουν δηλώσεις; Καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του. Αλλά εκτός αυτού και ψέματα να πεί κάποιος, μπας θα τον καταδικάσουν μετά;

Απλά το να ρωτάς ομοιοπαθούντες, είναι κάπως πιο εύκολο να πάρεις κάποιες αποφάσεις, έτσι δεν είναι? Γι' αυτό ρωτάμε όλοι.

skoumpi, εγώ μάλλον δε θα πήγαινα. Ξέρω ότι είναι μια ευκαιρία που θα χαθεί, αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Πιο εύκολο θα ήταν να πήγαινα αν υπήρχε καμιά γρίπη ή τίποτα επεισόδια, όπως είδαμε Αίγυπτο κλπ, παρά κάτι τέτοιο. Αυτά που γράφω αφορούν το τι θα έκανα εγώ...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Για μενα το θεμα ειναι απλο. Αν φοβαστε μην πηγαινετε, αν δεν φοβαστε πηγαινετε. Αλλα επειδη βλεπω πως σας απασχολει πολυ καλυτερα αφηστε το γιατι εχοντας το φοβο δεν θα ευχαριστηθειτε τις διακοπες σας...

kalspire προφανως τα παιδια ζητουν την αρνητικη απαντηση για να επιβεβαιωσουν την αποφαση τους να μην πανε... αν ηθελαν να ταξιδεψουν εκει δε νομιζω να μας ρωτουσαν...

skoumpi

Member
Ναι θα συμφωνήσω μαζί σας... Κια ξέρω οτι δεν απευθύνομαι στους "ειδικούς επιστήμονες" αλλά σίγουρα απευθύνομαι στους ειδικούς των ταξιδιών....
Οπως λοιπόν μαζί μιλάμε για να κανονίσουμε ένα ταξίδι και λέμε γνώμες <<... να πας εδω... αλλά μη πας εκεί εμένα δε μου άρεσε κλπ>> έτσι θα ήθελα τη γνώμη σας. Δεν θα σας καταλογίσω καμία ευθύνη.... χα χα!! Και οντως με τους ομοιοπαθούντες παρηγοριόμαστε αλλα και συζητάμε Αντώνη...

skoumpi

Member
Για μενα το θεμα ειναι απλο. Αν φοβαστε μην πηγαινετε, αν δεν φοβαστε πηγαινετε. Αλλα επειδη βλεπω πως σας απασχολει πολυ καλυτερα αφηστε το γιατι εχοντας το φοβο δεν θα ευχαριστηθειτε τις διακοπες σας...

kalspire προφανως τα παιδια ζητουν την αρνητικη απαντηση για να επιβεβαιωσουν την αποφαση τους να μην πανε... αν ηθελαν να ταξιδεψουν εκει δε νομιζω να μας ρωτουσαν...
Μπα προς το παρόν το αντίθετο συμβαίνει.... και όλοι μας λένε τρελούς!

GTS

Member
Εγώ πάντως μια Ταϋλάνδη θα τη πήγαινα άνετα. Έχετε δει την απόσταση από Ιαπωνία?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom