tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Ναι στο χαρτη, διπλα ειναι...Εγώ πάντως μια Ταϋλάνδη θα τη πήγαινα άνετα. Έχετε δει την απόσταση από Ιαπωνία?
Ναι στο χαρτη, διπλα ειναι...Εγώ πάντως μια Ταϋλάνδη θα τη πήγαινα άνετα. Έχετε δει την απόσταση από Ιαπωνία?
Δυο βήματα θα'λεγα....μυρίζει και λίγο η ψαραγορά του Τόκυο αν φυσήξει βοριάς.Ναι στο χαρτη, διπλα ειναι...
E αυτό είναι ακραίο! Να πεις ότι κάποιοι ίσως να μην ξέρουν που είναι η Μιανμάρ για παράδειγμα, να πώ εντάξει. Αλλά άτομα εδώ μέσα να μην ξέρουν Μπαλί, Ταϋλάνδη κλπ, μου φαίνεται αδύνατο. Τουλάχιστον στο περίπου, δε θα ξέρουν;Ή απλά ανοίγουμε ένα χάρτη και βλέπουμε πού είναι οι εν λόγω χώρες για να ησυχάσουμε, διότι βάζω στοίχημα ότι κάποιοι που εκφράζουν φόβους δεν έχουν καμία ιδέα.
τί γέλιο !! Πιστεύω είναι το 1οΤελικά είναι Τσέρνομπιλ,Τσερνόμπιλ ή Τσερνομπίλ;;;
Το έχω ακούσει και στις τρεις παραλλαγές.
Μα αν δεν κανω λαθος οι τουριστες της κρητης του 1987, Ευρωπαιοι κυριως, ειχαν ηδη εκτεθει στη χωρα τους στη ραδιενεργεια. Καιγεται ο καμένος?Κι εγώ θα πήγαινα. Για τον ίδιο λόγο που οι τουρίστες δε σταμάτησαν να πηγαίνουν στην Κρήτη όταν έγινε το Τσερνόμπιλ.
Το μπάτμομπιλ παίρνει τόνο στην προπαραλήγουσα και δεν είναι καθόλου αστείο...........μπατμομπίλ