• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Π.Τ και Μ.Τ εποχή

Bahari

Member
Καλημέρα σε όλους!

Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι σημαίνουν τα αρχικά στον τίτλο του μηνύματος. Ε, λοιπόν δηλώνουν το πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή μου αυτό εδώ το site εδώ και περίπου δυο μήνες που το παρακολουθώ. Έτσι θα μπορούσα, κατά κάποιον τρόπο, να “χωρίσω” τη ζωή μου σε Προ TravelStories και Μετά TravelStories εποχή αφού τώρα πια δεν περνάει ούτε μια μέρα που να μην ταξιδεύω μέσα από τις πολύ όμορφες ιστορίες σας και να μην ονειρεύομαι κάποιο ταξίδι, ακόμα και αν ξέρω ότι αυτό θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα. Προχθές γύρισα από τη Βουδαπέστη, ένα ταξίδι που οργάνωσα χάρη σε μια συζήτηση που είχε γίνει στο φόρουμ στις αρχές Σεπτεμβρίου γύρω από τις προσφορές της Malev. Έτσι αποφάσισα να κάνω μια μικρή κοπάνα από τη δουλειά και να πάω στη Βουδαπέστη για πέντε μέρες, αφού τα 76 ευρώ που κόστιζε το εισιτήριο (πήγαιν’ έλα) ήταν σκέτος πειρασμός! Είναι η πρώτη φορά που ταξίδεψα στο εξωτερικό φθινόπωρο, αφού λόγω δουλειάς μπορώ να ταξιδεύω μόνο το καλοκαίρι. Αλλά… αυτά κάνουν οι κακές συναναστροφές!!! :haha:
Το πάθος μου για τα ταξίδια “φούντωσε” διαβάζοντας όλες αυτές τις εμπειρίες, τις πληροφορίες και τις προσφορές, οπότε ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσω κάπως ήταν να οργανώσω αυτό το ταξιδάκι στη Βουδαπέστη. Βέβαια τώρα που γύρισα, αυτό το άτιμο το πάθος ξαναφούντωσε κι έτσι τώρα σκέφτομαι μήπως και τα καταφέρω να κάνω κανένα ταξίδι τη δεύτερη βδομάδα των διακοπών του Πάσχα. Δε θα αντέξω να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι…
Αυτά προς το παρόν… Εύχομαι πολλά και καλά ταξίδια σε όλους!!!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
καλως ήρθες. όπως βλέπεις στην αντίστροφη μέτρησή μου κι εγώ φεύγω σε μια βδομάδα για Βουδαπέστη (αλήθεια τι καιρό κάνει?) με την ίδια προσφορά που και εγώ είδα στο travelstories. τώρα η μετά travelstories εποχή, έβαλε βόμβα στην μπάνκα! όλες οι προσφορές που κυκλοφορούν μέσα στο site, όλες οι εμπειρίες και εικόνες από διπλανές μας χώρες που δεν τις σκεφτόμασταν αλλά και πιο μακρυνές που οι περισσότεροι έχουν πάει και εγώ όχι ακόμα. γενικώς όλο το vibe με έχει βάλει στο tripάκι να έχω κανονίσει ήδη όλα τα ταξίδια του 2010... και, λόγω travelstories, είναι πάααρα πολλά!!!

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
ταυτίζομαι απόλυτα μαζί σου...αν έχεις λίγο το μικρόβιο για ταξίδια αυτό το site το καλλιεργεί και το φουντώνει και άντε μετά να το θεραπεύσεις... μόνο με ταξίδια

καλώς ήρθες λοιπόν και από την Βουδαπέστη και στην όμορφη παρέα μας και πολλά και όμορφα ταξίδια σου εύχομαι ακόμη..

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλώς ήρθες!
Πολύ εύστοχος ο τίτλος και μάλλον εκπροσωπεί τις ζωές των περισσότερων από εμάς!

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς ήρθες από τη Βουδαπέστη!Άντε ξεκίνα τον προγραμματισμό του επόμενου ταξιδιού!Το Πάσχα είναι μακριά...Έξι μήνες στάσιμη δε λέει...Μεσα σ' αυτό το φόρουμ θα σου δημιουργείται συνεχώς ανάγκη για ταξίδι. Μιλάμε για εθισμό παιδί μου!

Bahari

Member
καλως ήρθες. όπως βλέπεις στην αντίστροφη μέτρησή μου κι εγώ φεύγω σε μια βδομάδα για Βουδαπέστη (αλήθεια τι καιρό κάνει?) με την ίδια προσφορά που και εγώ είδα στο travelstories. τώρα η μετά travelstories εποχή, έβαλε βόμβα στην μπάνκα! όλες οι προσφορές που κυκλοφορούν μέσα στο site, όλες οι εμπειρίες και εικόνες από διπλανές μας χώρες που δεν τις σκεφτόμασταν αλλά και πιο μακρυνές που οι περισσότεροι έχουν πάει και εγώ όχι ακόμα. γενικώς όλο το vibe με έχει βάλει στο tripάκι να έχω κανονίσει ήδη όλα τα ταξίδια του 2010... και, λόγω travelstories, είναι πάααρα πολλά!!!
΄
Kalspiros, έκανε αρκετό κρύο στη Βουδαπέστη. Πουλοβερ, γάντια, σκουφί, κασκόλ, όλα απαραίτητα, ιδιαίτερα το πρωί και το βράδυ. Και να σκεφτείς ότι είχαμε λιακάδα και λίγη συννεφιά. Η θερμοκρασία ήταν γύρω στους 6 με 7 βαθμούς, αλλά το βράδυ ήταν χαμηλότερη. Αν προλάβω το Σαββατοκύριακο θα γράψω κάτι για το ταξίδι, τι κάναμε κλπ. Ρίξε μια ματιά από Δευτέρα μήπως και κάτι από αυτά που κάναμε εμείς σε βοηθήσουν στο ταξίδι σου.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Καλωσήρθες και από εμένα στη ταξιδιοπληκτη παρέα μας. Καλά ταξίδια!!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Πιασάδικος ο τίτλος σου στο thread.
ψάρωσα και μπήκα:rolleyes:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653