• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πώς αντιμετωπίζετε τα πολύωρα ταξίδια..???(ή αλλιώς jet lag)

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
Η πτήση μου για Νέα Υόρκη ήταν 6.45 το πρωί, με ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο, για 2 ώρες..καταλαβαίνεις λοιπόν ότι το προηγούμενο βράδυ, δεν κοιμήθηκα καθόλου, απλά χαλάρωσα στο καναπέ και στις 5.00 ήμουν αεροδρόμιο..μετά το Μόναχο, στις 9 ώρες που ακολούθησαν, έκανα τα γνωστά πλέον σε όλους..και διάβασμα, και φαγητό, και λίγο ύπνος και λίγο συζήτηση..οι ώρες πέρασαν εύκολα..με το που έφτασα Νέα Υόρκη στο ξενοδοχείο, στα γρήγορα έφτιαξα ένα καφέ (πάντα έχω μαζί μου!!!) και βγήκα έξω..και κοιμήθηκα σαν πτώμα το βράδυ στις 12.00 ώρα Ν.Υ., όταν εδώ στην Ελλάδα ήδη είχε ξημερώσει !!!κοιμήθηκα κανονικά και δεν είχα κανένα πρόβλημα..ούτε εγώ ούτε η φίλη μου..στο κινητό μου είχα ώρα ΝΥ. και στο ρολόι μου ώρα Ελλάδος για να μην ψάχνομαι διαρκώς..
Μη το σκέφτεσαι πάντως τόσο πολύ..δεν είναι τόσο δύσκολο να προσαρμοστείς..
Σ΄εμάς κάθε φορά γίνεται κάτι μαγικό..:rolleyes:..η πτήσεις μας φθάνουν απόγευμα...έτσι με ελάχιστο ύπνο κατά τη διάρκεια της πτήσης φθάνεις στο ξενοδοχείο και είναι σχεδόν βράδυ,οπότε είσαι πολύ κοντά στο ζητούμενο και με λιγότερη ταλαιπωρία...:D

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Πίστεψε με, μη το πολυσκέφτεσαι..για να μην σου πω, μην το σκέφτεσαι καθόλου..έχεις να σκεφτείς για τόσα άλλα πράγματα, να προγραμματίσεις τις μέρες σου στη μαγική Ν.Υόρκη, να διαβάσεις πληροφορίες,απορίες και ιστορίες απο το forum, που αυτό είναι το λιγότερο..πέρασε το στα ψιλά γράμματα.
Και κάτι άλλο...σε ζηλεύω...!!!θέλω κι εγώ Ν.Υόρκη πάλι..

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Πίστεψε με, μη το πολυσκέφτεσαι..για να μην σου πω, μην το σκέφτεσαι καθόλου..έχεις να σκεφτείς για τόσα άλλα πράγματα, να προγραμματίσεις τις μέρες σου στη μαγική Ν.Υόρκη, να διαβάσεις πληροφορίες,απορίες και ιστορίες απο το forum, που αυτό είναι το λιγότερο..πέρασε το στα ψιλά γράμματα.
Και κάτι άλλο...σε ζηλεύω...!!!θέλω κι εγώ Ν.Υόρκη πάλι..
Δεν πετάμε για Νεα Υόρκη:rolleyes:...αλλά για Xιούστον..:D μικρή η διαφορά ....δυομιση ώρες παραπάνω απ΄ότι να πηγαίναμε στη Νέα Υόρκη...:p
Κι΄απο εκεί ευτυχώς άλλες μικρότερες πτήσεις πέριξ του κόλπου του Μεξικού..αλλά τότε θα έχουμε συνέλθει..:haha:

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Χιούστον !!!
εξακολουθώ και ζηλεύω !!!:lol:

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Χιούστον !!!
εξακολουθώ και ζηλεύω !!!:lol:
Το κακό του να έχεις τον πλανήτη στα πόδια σου ειναι οτι πρέπει να σκύψεις για να τον πιάσεις...:haha::haha::haha:
αυτό ισχύει για όλους μας..;)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom