• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πόσο χρονών είστε τώρα????

_antonis_

Member
αν οντως ζησουμε τοσο πολυ θα ξεκληρισουμε το ελληνικο κρατος λογω συνταξης!
χαχαχχαχα!
Αστο! Είδαμε πόσο καλά τα πηγαίνει το ελληνικό κράτος και τόσο που ζούμε στη πραγματικότητα...-Πάλι έξω πέσαμε. Το θέμα είναι άλλο, λέει πως θα ζήσουμε μέχρι τα 103 αλλά δεν υπολογίζει μέχρι πότε θα δουλεύουμε.............................:haha::haha::haha:

R_E_M_

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Σχεδιαζεται....Προτασεις?
Ταξίδι-Όνειρο
Νησοι Κουκ
Σωστος ο Αντωνης.....το προσδοκιμο ζωης θα μετονομαστει σε λιγο σε προσδοκιμο δουλειας....

Οποτε δεν θελω να ξερω καν.....προς το παρων....

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
ελπιζω στα επομενα..........40 χρονια να μην ξανααλλαξουν το οριο συναξιοδοτησης.......σε μολις 36 χρονια βγαινω στην συνταξη!!!!

R_E_M_

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Σχεδιαζεται....Προτασεις?
Ταξίδι-Όνειρο
Νησοι Κουκ
α εγω σε περιπου 32 χρονια.....αλλα ας μην ειμαστε και πλεονεκτες......εχουμε καταντησει να ζουμε για να δουλευουμε.....και τωρα που λεω αυτο μου ηρθε στο μυαλο ενα θεμα που ειχε πεσει πριν απο καμια 10 χρονια στην εκθεση που εδινα για το lower στα αγγλικα....το θεμα ηταν:We live to work or rok to live?.και η απαντηση μαλλον ειναι work to pay.χεχε...

black mamba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
18 μόλις... και το 'λεγα εγώ....Και άλλα 88 χρόνια ζωής! Μήπως βαρεθώ. Μπα! Θα δουλέψω άλλα 26 χρόνια και μετά θα ξεκουραστώ στα Barbados...

ILIA

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ
μπράβο λεωνίδα. μας έφτιαξες! προσδόκιμο ζωής 101 και ηλικία 27 !
καλό καλοκαίρι βρε!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα