• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πόσο κόστισε το κάθε ταξίδι;

tatooine

Member
20 t shirt και 5 παντελονια σ αυτο το μεγεθος?
Ανοιχτο βγαλτο φωτο.
Κλειστο ειναι το σακιδιο του Σρεντιγκερ.
Μην δίνεις σημασία καλή μου, φαντασιώνετε ώρες ώρες. Ποιος ξέρει τι σάκο κουβαλάει μαζί το. Κάλεσε και το γκινες για να τον περάσουν μέσα άλλα μόλις είδανε τις διαστάσεις φύγανε. Τρατζικ σε λέω τρατζικ.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
20 t shirt και 5 παντελονια σ αυτο το μεγεθος?
Θυμιζω ηδη το αναφερθεν μεγεθος ειναι εκτος οριων low cost. Αλλο 20cm αλλο 25 που φουσκωμενο γινεται 45. Εχω συμπαγη χειραποσκευη με 20cm κ το λαπτοπ με τα σχετικα του καταλαμβανει το μισο. Εννοειται ειμαι παντα ο μονος στην πυλη με 20cm αποσκευη.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εχω συμπαγη χειραποσκευη με 20cm κ το λαπτοπ με τα σχετικα του καταλαμβανει το μισο. Εννοειται ειμαι παντα ο μονος στην πυλη με 20cm αποσκευη.
Είναι σίγουρος ότι σου δίνουν βραβείο στην πυληκαι σου λένε ότι είσαι και πανέξυπνος, μπράβο Στέφανε!!!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Είναι σίγουρος ότι σου δίνουν βραβείο στην πυληκαι σου λένε ότι είσαι και πανέξυπνος, μπράβο Στέφανε!!!!
Ειδες αδικια? Εγω βραβευομαι ενω αλλος λεει μπουρδες. Πες τα αλλου, εδω εχει κοσμο που ταξιδευει.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ειδες αδικια? Εγω βραβευομαι ενω αλλος λεει μπουρδες. Πες τα αλλου, εδω εχει κοσμο που ταξιδευει.
Αχ μπράβο Στέφανε!!!!
Μας συγκινείς!!!
Και είσαι και πανέξυπνος με εξαιρετική κατανόηση κειμένου.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αχ μπράβο Στέφανε!!!!
Μας συγκινείς!!!
Και είσαι και πανέξυπνος με εξαιρετική κατανόηση κειμένου.
Καλα ειναι πασιγνωστο οτι δεν αντιλαμβανομαι τα κειμενα οπως εσυ, ενας ακομα ιθαγενης ειμαι. Τα νουμερα Καταλαβαινω (20 στα μαθηματικα). Κι αυτα ειναι μπουρδες. 20cm vs 25cm που γινεται 45cm. Αστα για αλλους ιθαγενεις, εδω εχει κι αλλους εξυπνους σαν κι εσενα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλα ειναι πασιγνωστο οτι δεν αντιλαμβανομαι τα κειμενα οπως εσυ, ενας ακομα ιθαγενης ειμαι. Τα νουμερα α
Καταλαβαινω (20 στα μαθηματικα). Κι αυτα ειναι μπουρδες.
Μπράβο Στέφανε!!! Ξεσκέπασε τους!!

Καλά το 20 στα μαθηματικά φαινόταν, δε χρειαζόταν να μας το πεις!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ευχαριστω για την προτροπη. Μια κ ειμαι σε αεροδρομιο (οχι με αυτην των 20cm) τονιζω και η δικη μου 15cm ειναι. Και γινεται ενιοτε 45cm.
Για τη βαλιτσα λεμε παντα.

IMG_2880.jpeg

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ευχαριστω για την προτροπη. Μια κ ειμαι σε αεροδρομιο (οχι με αυτην των 20cm) τονιζω και η δικη μου 15cm ειναι. Και γινεται ενιοτε 45cm.
Για τη βαλιτσα λεμε παντα.

View attachment 454185
Στέφανε εκτός από το 20 στα μαθηματικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι έχεις και 200 IQ. Μην το κρύβεις, μην είσαι μετριόφρων.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ρε φιλε @Yorgos δεν βγαινει με τιποτα λεμε... ο τυπας εδω 1 ζευγαρι παπουτσια 2 φουτερ και 12 μπλουζακια και εγκωσε το σακιδιο

Tι θες να κάνω, να σας βγάλω βίντεο; ΘΑ το κάνω. Αυτός έβαλε και παπούτσια και πετσέτες, οι κάλτσες του είναι μεγάλες, τα φούτερ του χοντρά, τα παντελόνια του τζιν και δεν ξέρω και τι διαστάσεις έχει. Θα κάνω βίντεο και θα το στείλω στην @katskats να το σηκώσει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom