ipanag
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Η Lufthansa έχει πολύ καλές τιμές για χειμώνα (100 ευρώ για Γερμανία πχ), αλλά από άνοιξη και μετά πάει >200 δυστυχώς, καθώς ξέρει ότι θα έχει περισσότερη ζήτηση
Όσο για την Alitalia εγώ θα το σκεφτόμουν πολύ, καθώς ακυρώνονται πολλές πτήσεις της και κανείς δε ξέρει τι θα γίνει μέχρι να την αναλάβει κάποιος άλλος.Εγώ έβγαλα εισιτήρια με Alitalia με μία στάση στην Ρώμη και μου βγήκε 240 Ευρώ πάνε έλα, για περίοδο Πρωτοχρονιάς. Καθόλου άσχημα πιστέυω.
Χμμ δεν έχεις άδικο. Είναι λίγο ρίσκο. Όπως διάβασα οι πτήσεις που ακυρώνονται είναι αυτές που δεν έχουν πολύ κόσμο, και συμπτύσσονται με άλλες για λόγους οικονομίας. Οι πτήσεις που έχουν ακυρωθεί είναι αρκετές και ο κόσμος ενημερώνεται μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα... Στο site βέβαια λέει ότι σε περίπτωση ακύρωσης έχεις επιλογή ή να πάρεις τα λεφτά σου πίσω ή να πας με εναλλακτικό τρόπο.. αν κατάλαβα καλα! Το μόνο καλό είναι οτι θα πάω κοντά στην Πρωτοχρονιά και λογικά θα είναι όλες γεμάτες οι πτήσεις...
Πως θα γίνει κάτι τέτοιο?Μπορούμε να ψήσουμε την Easyjet να προσθέσει το Amsterdam στις απευθείας πτήσεις της. Στείλτε όλοι e-mail με το αίτημα να βάλουν απευθείας πτήση Αθήνα Amsterdam στο
[email protected]