a_nikos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βορεια Αμερικη
Αναλογως το ποτε θελει να ταξιδεψει, η Alitalia και η Air France εχουν ναυλους γυρω στα 200€ με επιστροφη. Δεν ειναι και τρομερα λεφτα
ζητησε φτηνες λυσεις για αυτο προτειναμε βρυξελλες-αμστερνταμ(συνολο 150ευρω,καλα ειναι)..τωρα για το πιο γρηγορο δεν ξερω...2. 3:30 ωρες ειναι αεροπορικα ATH-AMS. Προτεινουμε να κανει τοσο μονο για Βρυξελλες-Αμστερνταμ? Ας ξεκινησει αν ειναι σημερα με το ποδηλατο, κι αυτο φθηνο θα ειναι...
Kαλησπερα Νικο..Αυτο που με σκοτιζει πιο πολυ ειναι η ωρα που θα φτασω αμστερνταμ..Θελω να εινα πρωι (οχι ξημερωματα) Γιατι βρηκα κατι πτησεις με 306 πηγαινε-ελα αλλα φτανω 1 το πρωι στο Αμστερνταμ οποτε δν με βολευει..Ενα 300 να το δωσω πηγαινε-ελα αλλα αρκει να βρω ωρες που βολευει..Και αν υπαρχουν και φθηνοτερες λυσεις ακομα καλυτεραΔηλαδή πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις;
Kοιταξα μου εβγαλε ενα ωραιο ζεστο 536...Κοίτα στο site της Lufthansa γιατί τις προηγούμενες μέρες είχε εκπτωτικο κουπόνι 20€. Κι εγώ το είδα αφού είχα κλείσει
Nαι μου εβγαλε πανω κατω 300 κατι χωρις το κοστος με την βαλιτσα ομως αλλα και παλι ηταν αυτο που ειδα οτι φτανει 1 το πρωι...Στο σαιτ της transavia κοίταξες;
απο οπουδηποτε...Τρένο από που; Γερμανία;