Sokratis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puerto Rafti
Niagara...Πφφ... σιγα το πραγμα... τετοιο καζανακι ειχε και η γιαγια μου...ακόμα και στους καταρράκτες του Νιαγαρα
Niagara...Πφφ... σιγα το πραγμα... τετοιο καζανακι ειχε και η γιαγια μου...ακόμα και στους καταρράκτες του Νιαγαρα
Και πόσο νοίκιαζε το δωμάτιο για να το βλέπει ο κόσμος;Niagara...Πφφ... σιγα το πραγμα... τετοιο καζανακι ειχε και η γιαγια μου...
χαχαχα ελα ντε.... Τωρα παει η εκδρομη εκλεισθηNiagara...Πφφ... σιγα το πραγμα... τετοιο καζανακι ειχε και η γιαγια μου...
Όντως!!!και που να διαβασεις για Κουβα... Θα σε παρει μεχρι τις 4:00
Έχουμε σπιτι στην Αστορια οποτε οτι και να ψωνισουμε δε θα μας είναι βαρος. Αλλα ουτως ή άλλως λεμε να κατσουμε τις πρωτες 10 μερες Ν.Υ μετα τελικα θα παμε Τοροντο 4 ημερες με μονοήμερη Νιαγάρα και τις υπολοιπες ημέρες ΝΥ με καμια εκδρομη ισως προς Φιλαδελφεια ή και Βοστώνη αναλόγως την όρεξη... θα δείξει, μέχρι τωρα θεωρητικά έχω γυρίσει τις μισές Η.Π.ΑΑν σε ενδιαφέρουν τα ψώνια (και να μη σε ενδιαφέρουν τώρα, θα σε ενδιαφέρουν όταν πας), μήπως να ξεκινήσεις ΝΥ με μουσεία κλπ, μετά να το σπάσεις στη μέση να τριγυρίσετε στα υπόλοιπα και να ξαναπάτε ΝΥ κανένα 3ήμερο πριν το τέλος του ταξιδιού σας να φορτωθείτε με τα ψώνια; Αλλιώς που θα τα κουβαλάτε, σε όλη την Αμερική; Εκτός κι αν δεν ψωνίσετε σχεδόν τίποτα!!!
Αυτο ακριβως ειχαμε δει κ μεις ,,οπως βλεπεις η τιμη ειναι πολυ τσιμπημενη για one dayυπαρχουν και ημερησιες εκδρομες Niagara Falls Day Trip from New York by Air, New York City Air Tours | Viator.com εμεις δυστυχως δεν ειχαμε χρονο
Εγω παντως ΝΥ-Τoronto βρηκα με 221 ευρώ. Και περιμενω να κλεισω αυριο τα εισητηρια που θα εκδοθει το διαβατηριο. Εσυ μεσω ποιου σιτε εκανες κρατηση?Κλείστε μια πτήση , έχει τόσες πολλές εταιρείες και μετα ξενοδοχείο
Βγαίνει φθηνότερα