Niagara...Πφφ... σιγα το πραγμα... τετοιο καζανακι ειχε και η γιαγια μου...
εγω βρισκω ν.υορκη-μπαφαλο 120ευρώ το άτομο και μαλιστα απο το la guardia που ειναι και πιο κονταμμ βλεπω πως οι πτησεις εχουν αρκετα υψηλο κοστος.δηλαδη βγαινει ενα συνολο 2.000 ευρω για 4 ατομα με επιστροφη!
Στο πλησιεστερο ΑΤΜ στην πολη της ΝΥοι ημερες αναμονης για το ταξιδι τελειωνουν, και θα ηθελα να απευθυνθω σε οσους ταξιδεψαν προσφατα ν.υορκη, για το που εκαναν συνναλαγμα. διαβασα και σε αλλα θεματα οτι καλύτερο είναι να κάνεις συνναλαγμα στην πολη που ταξιδευεις και οχι στο αεροδρομιο ή σε τράπεζα της ελλαδας (ο φίλος μου στην eurobank για 1000$ έδωσε 825ευρω που περιελαμβαναν 8ευρω προμηθεια), για αυτο αν καποιος μπορει να μου πει σε πιο ανταλακτηριο πηγε θα με βοηθουσε πολυ.
ευχαριστωωω
Η χρεωστικη θα γινει η καλυτερη σου φιλη!! Εχε μαζι σου λιγα ψιλακια , αλλα σε συμφερει να χρησιμοποιεις την καρτα καλυτερα.θα εχουμε και χρεωστικη και πιστωτικη καρτα.λετε να το κανουμε αμερικανικα και να δινουμε πιστωτικη για μια coca-cola??ευχαριστω πολυ παιδια
Φυσικά. Όπως όλος ο κόσμος. (Έλεγξε ότι η κάρτα σου δε χρεώνει προμήθεια ανά συναλλαγή - κάποιες το κάνουν αλλά μόνο αν είναι σε ξένο νόμισμα).θα εχουμε και χρεωστικη και πιστωτικη καρτα.λετε να το κανουμε αμερικανικα και να δινουμε πιστωτικη για μια coca-cola??ευχαριστω πολυ παιδια