Borealis
Member
Έρση τι εννοεις θα με αγνοησουν? ποιοι και γιατι?
Αυτο πολυ θα ηθελα να το δω.Γιατί το λες αυτό Έρση; Τις κοπέλες τις ντύσανε νύφες και τον Κώστα θα τον ντύσουν γαμπρό. Το θέμα είναι να υπάρξει φωτογραφικό υλικό με την περιφορά των νεονύμφων μέσα στα ταψιά.
Αυτό με τους πωλητές εχει πολυ πλακα (οχι παντα). Πολλοι από το γκρουπ μας αφού παζάρεψαν με τις ώρες διάφορα μικροπράγματα τελικά ανακάλυψαν ότι απέναντι από το πανεπιστημιο που πηγαίναμε, υπήρχε ένα Σούπερμάρκετ (Marjan το λένε) το οποίο τα είχε όλα σε γελοιες τιμές!Ναι παλικαρι μου γραφε οτι θελεις! Τι συνεβη σε σενα σε αυτη την μεδινα; Στην επεσαν διαφοροι που ηθελαν να σου πουλησουν το ενα και το αλλο;
Τελικα παντως βρηκες τον δρομο να βγεις εξω!
Γράψε αναλυτικό στόρυ και επίσης βγάλε την υπογραφή σου γιατί το πλήκτρο σου, όπως βλέπω, έφτιαξε!!!Αυτό με τους πωλητές εχει πολυ πλακα (οχι παντα). Πολλοι από το γκρουπ μας αφού παζάρεψαν με τις ώρες διάφορα μικροπράγματα τελικά ανακάλυψαν ότι απέναντι από το πανεπιστημιο που πηγαίναμε, υπήρχε ένα Σούπερμάρκετ (Marjan το λένε) το οποίο τα είχε όλα σε γελοιες τιμές!
Εγώ παζάρευα με τις ώρες έναν πήλινο αμφορέα που υποτίθεται ότι ήταν του 17ου αιώνα. Τελικά το ξανασκέφτηκα και αποφάσισα ότι δεν ήταν σωστό να το αγοράσω. Όταν πηγαμε στη Μεκνές στο Ριάντ που μείναμε υπήρχαν καμιά εικοσαριά παρόμοιοι αμφορείς! η ιδιοκτήτρια μας εξήγησε ότι παράγονται μαζικώς στα χωριά του Rif! Με κορόιδευαν μεχρι να φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη οι υπόλοιποι για την ασχετοσύνη μου...