• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαρόκο Πως θα φτασω στη Φεζ? Help!!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εμενα δεν με πολυνοιαζει αν πας τελικα ή οχι (ευχομαι να πας οσο το δυνατον πιο οικονομικα). Εκεινο που εχει σημασια για μενα ειναι πως σημερα εμαθα τη Φεζ (την οποια αγνοουσα). Γι' αυτο και το ευχαριστω...

NATASA 09

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Από Θεσσαλονίκη πάντως δίνει στις 10/04 στις 15.05 Θεσ/νικη-Μιλάνο με easy και από κει με jet4you για Καζαμπλάνκα άφιξη στις 23.20. Θυμάμαι ότι υπήρχαν νυχτερινά τρένα από Καζαμπλάνκα για Φεζ. Δεν γνωρίζω βεβαίως αν θα έχεις τελείωσει έγκαιρα για να προλάβεις να είσαι Θεσσαλονίκη την ώρα αυτή. Η τιμή που δίνει το skyscanner είναι στα 133e χωρίς αποσκευές. Η Φεζ είναι απ΄τις αγαπημένες μου πόλεις. Άντε να πας με το καλό και να μας φέρεις φρέσκα νέα..

Borealis

Member
Natasa την εβλεπα αυτη την jet4you αλλα δεν την εψαξα επειδη την ακουω πρωτη φορα. Σε ευχαριστω πολυ, λιγο με προβληματιζει το 3 απο Θεσσαλονικη, νομιζω θα εχω την παγκοσμια πρωτοτυπια να ειμαι ο πρωτος οργανωτης συνεδριου που θα λειπει απο αυτο!

NATASA 09

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ την γνώριζα. Μου την έβγαλε το skyscanner όταν έκανα αναζήτηση πτήσεων. Απ΄ότι είδα πάντως έχει πολύ οικονομικά εισητήρια για Μαρόκο σε σχέση με τις άλλες και έχω αρχίσει να σκέφτομαι για ταξιδάκι.

Borealis

Member
Τελικα βρεθηκε λυση, θα αλλαξει το εισητηριο απο τις 10 Απριλιου για τις 11 και θα πληρωσω μονο το προστιμο της αλλαγης. Δεν μπηκα ακομη να το δω αλλα ειναι με αλιταλια Θεσσαλονικη - Ρωμη- Καζαμπλανκα και μετα θα πρεπει να βρω ενα τροπο για Φεζ. Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια, αρχιζω το διαβασμα για Φεζ, καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μια που θα μεινεις αρκετες ημερες στη Φεζ, κατ' εμε απο τις ωραιοτερες αραβικες πολεις, με εξαιρετικα δαιδαλωδη μεντινα, θα εχεις καιρο να πεταχτεις στην κοντινη Μεκνες η οποια δεν ειναι τοσο τουριστικη. Meknes - Wikipedia, the free encyclopedia
Ενδιαφερον παρουσιαζουν τα ρωμαικα ερειπια στο Volubilis Volubilis - Wikipedia, the free encyclopedia

Borealis

Member
Για το Volubilis ειχε μια προσφατη ιστορια στο φορουμ και ειχα εντυπωσιαστει (και ντραπει που δεν το ηξερα) απο τις φωτο φαινοταν οντως πολυ εντυπωσιακο.

Borealis

Member
ΥΓ. Μαθηματα στη Fez! Γουσταρω! Και ζηλευω φυσικα! Η καλυτερη περιοδος! Θελω και εγω να παω να διδαξω κατι. Ισως το πως φτιαχνω τα θεικα μου μελομακαρονα!
Εχε με υποψη αν χρειαστουν κατι τετοιο!:haha:
Εσενα μαλλον δεν μπορω να σε παρω μαζι μου αλλα θα ειναιμαζι μου κατι που το βρηκες εσυ και το ανεβασες εδω (αρκει να μην υπαρχει προβλημα με πνευματικα δικαιωματα)

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα