Αυτο ειναι προφανες. Μολις ηρθε μειλ πως ετοιμαζει δωρεα μιλιων στους γιατρους για ενα ταξιδι με επιστροφη με μιλια που θα δωρισουμε και τα τριπλασιαζει.Δεν κυβερνάει η ΝΔ, κυβερνάνε οι γιατροί.
Προσωπικα θα επαιρνα το voucher...η Alitalia κατα πασα πιθανοτητα κρατικοποιειται (συμφωνουν πολλα κομματα) ,δεν θα την ξεπουλησουν για 1 κομματι ψωμι, θα επιβιωσει ανετα.Και δεν παω να παρω το voucher απο την Alitalia να τελειωνω πιο γρηγορα; Ποιο απο τα δυο βλεπεις πιο πιθανο να επιβιωσει, το petas η η Alitalia? (τι ρωταω και ποιον τωρα, αλλα ηθελα μια γνωμη)
Κ επι εποχης ιου φαντασματα βλεπετε? Πανε οι εκλογες εγιναν, ασχοληθειτε με την πραγματικοτητα.Εννοείς ότι θα αλλάξει όνομα η Aegean και θα κρατiκοποιηθεί? Κρατικοποίηση επί ΝΔ ?
Δεν εχω ιδεα, δεν εχω ξαναπαρει απο αεροπορικη.Προσωπικα θα επαιρνα το voucher...η Alitalia κατα πασα πιθανοτητα κρατικοποιειται (συμφωνουν πολλα κομματα) ,δεν θα την ξεπουλησουν για 1 κομματι ψωμι, θα επιβιωσει ανετα.
Ασχετο, αλλαζει το ονομα στο voucher?
Κοιτα τα voucher που πηραμε μεσω της Mastercard μια χαρα τα χρησιμοποιησα και για δευτερο ατομο. Ενα νουμερο ειναι, το βαζεις και αφαιρειται το ποσο, δεν ψαχνει ατομο.Της Aegean δεν αλλάζει όνομα το voucher, είναι λέει αυστηρά προσωπικό.
Πάντως κάτι λένε για κρατική επιχορήγηση. Με χρήματα των φορολογούμενων βεβαίως.
Τι voucher μέσω Mastercard είναι αυτά; Εγώ λέω για της Aegean το γνωστό και τρισκατάρατο voucherΚοιτα τα voucher που πηραμε μεσω της Mastercard μια χαρα τα χρησιμοποιησα και για δευτερο ατομο. Ενα νουμερο ειναι, το βαζεις και αφαιρειται το ποσο, δεν ψαχνει ατομο.
Oταν h Αlphabank αντικατεστησε τις American Express με Mastercard μας εστειλε 2 voucher αξιας 25 ευρω και χρησιμοποιηθηκαν σε οποιοδηποτε εισιτηριο, αφου ειχαν μορφη αριθμητικου κωδικου. Ιδια μορφη εχουν και της Flixbus.Τι voucher μέσω Mastercard είναι αυτά; Εγώ λέω για της Aegean το γνωστό και τρισκατάρατο voucher
Κουβεντα καφενε κ εκτος θεματος.Πάντως κάτι λένε για κρατική επιχορήγηση.
Η αποζημιωση για ακυρωσεις κλπ γινεται προς αυτον που πληρωνει κ μονο. Γιατι για το voucher να ειναι διαφορετικα? Το μονο σιγουρο ειναι η διαρκεια του 12 μηνες ειπαν.Δεν εχω ιδεα, δεν εχω ξαναπαρει απο αεροπορικη.