PhysioDuck
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Είναι τόσο πολλά...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Warwick, NY
SCOOT:
Κυριακή μεσημέρι έκανα την καταγγελία στην ΥΠΑ.
Δευτέρα 13:00 προωθήθηκε στη Scoot στην Ελλάδα.
Δευέρα 13:10 με πήρε τηλέφωνο η υπάλληλος, μου είπε ότι μόλις το τσέκαρα, όντως έχετε κάνει αίτηση για refund μέσω του site και μου είπε ότι ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!
Ξαφνικά, βρήκε την αίτησή μου!!!
Ενώ όταν έπαιρνα τηλέφωνο, μου έλεγε ότι επειδή η κράτηση έγινε μέσω του site, πρέπει να μιλήσω με Σιγκαπούρη...
Και μου είπε: "Είστε από τους λίγους που θα πάρουν τα χρήματα".
Όταν της είπα ότι αυτό καθιστά παραβίαση των όρων, είπε ότι αυτή η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη και η εταιρία προσπαθεί να διαφυλάξει τα συμφέροντά της.
Και σκέφτομαι: Μήπως είμαι από τους "λίγους" γιατί λίγοι έστειλαν καταγγελία στην ΥΠΑ;
Οπότε, παιδιά, ορμάτε!
Κυριακή μεσημέρι έκανα την καταγγελία στην ΥΠΑ.
Δευτέρα 13:00 προωθήθηκε στη Scoot στην Ελλάδα.
Δευέρα 13:10 με πήρε τηλέφωνο η υπάλληλος, μου είπε ότι μόλις το τσέκαρα, όντως έχετε κάνει αίτηση για refund μέσω του site και μου είπε ότι ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!
Ξαφνικά, βρήκε την αίτησή μου!!!
Ενώ όταν έπαιρνα τηλέφωνο, μου έλεγε ότι επειδή η κράτηση έγινε μέσω του site, πρέπει να μιλήσω με Σιγκαπούρη...
Και μου είπε: "Είστε από τους λίγους που θα πάρουν τα χρήματα".
Όταν της είπα ότι αυτό καθιστά παραβίαση των όρων, είπε ότι αυτή η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη και η εταιρία προσπαθεί να διαφυλάξει τα συμφέροντά της.
Και σκέφτομαι: Μήπως είμαι από τους "λίγους" γιατί λίγοι έστειλαν καταγγελία στην ΥΠΑ;
Οπότε, παιδιά, ορμάτε!