barkour
Member
Ραντεβου το Σεπτέμβρη !!!Και του Ιουνίου μη σου πω. Φτηνότερα, ευκολότερα και με λιγότερο κόσμο ήταν τα ταξίδια μας τον Ιούνιο.
Ραντεβου το Σεπτέμβρη !!!Και του Ιουνίου μη σου πω. Φτηνότερα, ευκολότερα και με λιγότερο κόσμο ήταν τα ταξίδια μας τον Ιούνιο.
Επειδή λόγω δουλειάς και προσωπικών ταξιδεύω συχνά Βιέννη, έχω απογοητευθεί πολύ από Aegean. Wizz πολύ επίφοβη, ξαφνικές ακυρώσεις κάθε τρεις και λίγο. Μέχρι τώρα η Austrian μόνη σταθερή.Αν ακυρωθει η Μαλτα, θα παμε Αυστρια τις ιδιες ημερομηνιες με αλλη εταιρεια. Ακομη τιποτε δεν ειναι οριστικο. Θα ειναι περιεργος ο Αυγουστος.
Δεν εχω καταλαβει τι επαιξε με τη wizz. Η πτηση φαινεται στο προγραμμα, αλλα τα εισιτηρια ακυρωθηκαν και δινει και +20%.
Μυστήριο. Μία, δύο τους εγκατέλειψα, ειδικά μέσα στην πανδημία τελείως απρόβλεπτοι.Δεν εχω καταλαβει τι επαιξε με τη wizz. Η πτηση φαινεται στο προγραμμα, αλλα τα εισιτηρια ακυρωθηκαν και δινει και +20%.
αρα ΔΕΝ ακυρωθηκε ΚΑΜΙΑ πτηση...Εμαθα γιατι ηρθε μειλ. Ενω προσπαθησα 2 φορες (και διπλοχρεωθηκα) να πληρωσω τη διαφορα μεταξυ του credit και του τελικου ποσου που ηταν pending μεχρι 2 μερες πριν την πτηση, μου ακυρωσαν τα εισιτηρια ΚΑΙ με διπλοχρεωσαν. Αναγνωριζουν φυσικα οτι μπορει να γινει reversal των ποσων αλλα τα εισιτηρια τελος.
Ακριβως. Μου ακυρωσε τα εισιτηρια που διπλοπληρωσα, μου δινει δωρακι +20% στο σαιτ ενω ταυτοχρονα μου λεει στο μειλ να τα ξαναπληρωσω 3η φορα η να ζητησω reversal. Δηλαδη παρανοια.αρα ΔΕΝ ακυρωθηκε ΚΑΜΙΑ πτηση...
δε μας και σε ποια Πτηση κανει τετοιες Προσφορες η εταιρεια να βγαλουμε καμια 10 αρια Εισητηρια???Ακριβως. Μου ακυρωσε τα εισιτηρια που διπλοπληρωσα, μου δινει δωρακι +20% στο σαιτ ενω ταυτοχρονα μου λεει στο μειλ να τα ξαναπληρωσω 3η φορα η να ζητησω reversal. Δηλαδη παρανοια.
Τα ταξίδια που έκανα συχνά μαζί τους ήταν Αθήνα-Βιέννη-Φρανκφούρτη. Γενικά, είχαν καθυστερήσεις σε σχέση με την Austrian αλλά οκ. Με την πανδημία και τις παλινωδίες στην αλλαγή εισιτηρίων και τη δυσκολία επιστροφής χρημάτων απηύδησα. Επίσης, ακριβότερη από τη Lufthansa;