Δεν πρόκειται να λειτουργεί το ξενοδοχείο αν δεν μπορείς να βγεις έξω για καφέ. Οπότε...Σε περιπτωση που εχεις κλεισει non-refundable? ή επειδη το ξενοδοχειο λειτουργει, παρα το οτι δε μπορεις να βγεις εξω για καφε, κλπ, δε σου επιστρεφεται τιποτα? Ευχαριστω. Μενω εξωτερικο και δεν εχω ιδεα πώς λειτουργει στην Ελλαδα.
Καναμε τη βλακεια να κλεισουμε μη επιστρεψιμο στην Τηνο αλλα ακουμε οτι εχει απειρα κρουσματα στο Νοτιο Αιγαιο. Φοβομαστε μη χασουμε τα χρηματα μας τωρα, εσεις τι πιστευετε?
Δεν ειμαι σιγουρη γ αυτο. Εδω στη Μαλτα οταν ειχαμε λοκνταουν τα ξενοδοχεια λειτουργουσαν κανονικα, απλως δεν λειτουργουσαν τα καφε ή εστιατορια εντος του ξενοδοχειου.Δεν πρόκειται να λειτουργεί το ξενοδοχείο αν δεν μπορείς να βγεις έξω για καφέ. Οπότε...
Αυτό που περιέγραψε στο πρώτο σου ποστ για Ελλάδα είναι "σκληρό" λοκνταουν. Σε αυτήν την περίπτωση θα κλείσει η χώρα για τουρισμό, άρα και τα ξενοδοχεία στις τουριστικές περιοχες.Δεν ειμαι σιγουρη γ αυτο. Εδω στη Μαλτα οταν ειχαμε λοκνταουν τα ξενοδοχεια λειτουργουσαν κανονικα, απλως δεν λειτουργουσαν τα καφε ή εστιατορια εντος του ξενοδοχειου.
Ενδέχεται και εντός συνόρων, μη σου πω με περισσότερους περιορισμούς.Θα ειναι περιεργος ο Αυγουστος.
Τυχεροί όσο είχαν άδεια και εκμεταλλεύτηκαν αυτές τις μέρες του Ιούλη.