Δεν υπάρχει πτήση που να έχω κλείσει και να χει μείνει απείραχτη.Αρχισε τα καλα τα περσινα η Aegean , αφου αλλαξε την ωρα πριν ενα μηνα ,τωρα ακυρωσε τελειως την πτηση για Κω .Περιμενω εδω και 10 λεπτα στο τηλ. να δω τι θα γινει ...
Μα σου μαμαει ολο το προγραμμα . Εχω κλεισει σε 3 νησια, 3 ξενοδοχεια , 3 καραβια . 3 αυτο και αντε περσυ να το φας αλλα και φετος ;Δεν υπάρχει πτήση που να έχω κλείσει και να χει μείνει απείραχτη.
Προφανώς θα δούμε κι άλλα τέτοια περίεργα μέσα στο καλοκαίρι και δυστυχώς ο κανόνας «στάνταρ προορισμών» δεν ισχύει, καθώς ακυρώνονται/αλλάζουν δρομολόγια που θεωρούμε δεδομένα.
Γι' ακόμα μια χρονιά οι κρατήσεις σε αεροπλάνα & πλοία είναι τζόγος.
Εμένα μου λες;Μα σου μαμαει ολο το προγραμμα . Εχω κλεισει σε 3 νησια, 3 ξενοδοχεια , 3 καραβια
Η μέρα της μαρμότας, Greek summer 2020 - 2021.αντε περσυ να το φας αλλα και φετος ;
Η αλήθεια είναι ότι βγαίνει γραμμή πιο εύκολα, ότι είναι περισσότερο ευέλικτοι σε θέματα αλλαγών όταν είναι δική τους υπαιτιότητα (μπορούν και καλύτερα π.χ. αλλαγή προορισμού) και ότι έχουν κατανόηση στην άμεση έκδοση των voucher για περιπτώσεις που θέλεις να κλείσεις κάτι άλλο εναλλακτικό.Το τηλ. κεντρο παλι αναμονη με τις ωρες
Το island hopping σε τέτοιους καιρούς είναι αρκετά δύσκολο να προγραμματιστεί, πολύ αισιόδοξο σενάριο.Μα σου μαμαει ολο το προγραμμα . Εχω κλεισει σε 3 νησια, 3 ξενοδοχεια , 3 καραβια . 3 αυτο και αντε περσυ να το φας αλλα και φετος ;
Το τηλ. κεντρο παλι αναμονη με τις ωρες
Μεχρι σημερα ναι αλλα τωρα περιμενα 10 λεπτα και μετα εκλεισε η γραμμηΗ αλήθεια είναι ότι βγαίνει γραμμή πιο εύκολα, ότι είναι περισσότερο ευέλικτοι σε θέματα αλλαγών όταν είναι δική τους υπαιτιότητα (μπορούν και καλύτερα π.χ. αλλαγή προορισμού) και ότι έχουν κατανόηση στην άμεση έκδοση των voucher για περιπτώσεις που θέλεις να κλείσεις κάτι άλλο εναλλακτικό.
Αλλαγή εισιτηρίουΤο island hopping σε τέτοιους καιρούς είναι αρκετά δύσκολο να προγραμματιστεί, πολύ αισιόδοξο σενάριο.
Μπορεί να γίνει αλλαγή του εισιτηρίου μέσω του app ή πρέπει οπωσδήποτε να περάσει μέσω τηλεφωνικού κέντρου;
Τι ακύρωση;Πτήση ή ξενοδοχείο;Αν είναι πτήση ποιά εταιρεία;Ρε παιδια γνωριζετε ποσο καιρο νωριτερα γινεται ακυρωση;εχω κλεισει ιταλια 25/6,