Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν και για σένα, μπράβο!Όπως υποσχέθηκα επανέρχομαι για να σας πω ότι σήμερα μου πιστώθηκαν τα χρήματα απο το pamediakopes για ακυρωμένη πτήση Μάιου
Να εκφράσω επίσης τις θερμές ευχαριστίες στα μελη του forum που με βοήθησαν να οργανωθώ και να διεκδικήσω αυτά τα χρήματα , και με τις συμβουλές τους και με την ηθική τους συμπαράσταση !!Όπως υποσχέθηκα επανέρχομαι για να σας πω ότι σήμερα μου πιστώθηκαν τα χρήματα απο το pamediakopes για ακυρωμένη πτήση Μάιου
Ναι για 3 εισητηρια αξιας 1246 ευρω μου επιστραφηκαν 1216, δηλαδη τα 30 και για τα 3 !Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν και για σένα, μπράβο!
Κρατήσανε τη προμήθεια των 30€ για τη διαδικασία ή όχι;
Μονο αλλαγη πτησης αλλα δε ξερω αν θα σου χρεωσουν rebooking fee..εχει γινει η αλλαγη 1 μηνα πριν(βασικα παιζει και πιο νωρις και απλα τωρα το πηρες πρεφα)οποτε δυσκολα να σου επιστραφουν λεφτα...βεβαια ενα τηλεφωνο στη sas θα σου λυσει ολες σου τις αποριεςΚαλησπέρα παιδιά. Είχα κανονίσει ένα ταξίδι για Όσλο Δεκέμβρη 15 του μήνα. Το πρόβλημα ειναι πως το εισιτήριο το έκλεισα απο το PETAS.GR (ATH - CPH - OSL) με πτηση SAS. Η SAS έκανε αλλαγή στην πτήση για τις 14 Δεκέμβρη. Το ανακάλυψα ΤΥΧΑΙΑ και δεν έλαβα ΚΑΜΙΑ ενημέρωση για αυτήν την αλλαγή από την PETAS.GR. Μπορώ να έχω επιστροφή χρημάτων; Η νομοθεσία τι λέει σε αυτές τις περιπτώσεις που στα καλά καθούμενα σου αλλάζουν την πτήση; Δεν απαντάνε σε τηλέφωνα ούτε emails. Η SAS μου είπε να επικοινωνήσω μαζί τους γιατί η κράτηση έχει γίνει μέσω αυτών.
Σε εμένα μου επέστρεψε η τράπεζα τα λεφτά σε 1 μήνα και ήρθε καπάκι και γράμμα από την Alpha που έλεγε ότι στα επιστρέφουμε αλλά είναι υπό εξέταση το αίτημα.Κι εγώ έχω αυτή την απορία - είχα κάνει αμφισβήτηση και δεν έχω πάρε ακόμα απάντηση. Ήρθε η επιστροφή, άρα δε θα πρέπει να τελεσιδικήσει και η αμφισβήτηση (ότι δεν έχει πια εφαρμογή);
Πολλά τα «ανέκδοτα» τους τελευταίους μήνες και θα έλεγα ότι το συγκεκριμένο νήμα βοθάει πάρα πολύ στην αποφυγή αντίστοιχων συμβάντων στο μέλλον.ήρθε η ώρα να γράψω 2 λόγια για το ανέκδοτο travelgenio
Συμφωνώ απόλυτα. Όταν επιστρέψει η ομαλότητα δε θα τους ξεχάσουμε, όπως δε θα ξεχάσουμε οποιαδήποτε συμπεριφορά καλή ή κακή λάβαμε σαν ταξιδιώτες. Στα δύσκολα κρίνονται όλοι άλλωστε.Καλύτερα να παραμείνουν ως έχουν για να μπορείς να βρίσκεις πληροφορίες για τα χάλια τους.
Ούτε εγώ το περίμενα, αφού είχαν περάσει σχεδόν 5 μήνες. Λίγες μέρες πριν το εντάξω και αυτό στο αίτημα αμφισβήτησης ήρθε η επιστροφή των χρημάτων. Τίμιοι, όπως τίμιες και οι εταιρείες τρένω απός και προς machu picchu. Μας αποζημίωσαν σχεδόν στο έπακρο.Για το εισιτήριο του machu picchu μου επέστρεψαν τα λεφτά και πραγματικά δεν το περιμένα
Θα ήταν μεγάλη ηλιθιότητα αν δεν το έκαναν. Τώρα θα μου πείς "απο ηλιθιότητες χορτάσαμε το τελευταίο καιρό"! Είναι ένα απο τα διασημότερα αξιοθέατα του κόσμου και πάρα πολλοί πηγαίνουν στη χώρα μόνο για αυτό....Ούτε εγώ το περίμενα, αφού είχαν περάσει σχεδόν 5 μήνες. Λίγες μέρες πριν το εντάξω και αυτό στο αίτημα αμφισβήτησης ήρθε η επιστροφή των χρημάτων. Τίμιοι, όπως τίμιες και οι εταιρείες τρένω απός και προς machu picchu. Μας αποζημίωσαν σχεδόν στο έπακρο.