katerinavama
Member
Aπο οτι διαβασα μπορεις να κανεις χρηση του voucher μεσα στην ληξη ,μπορεις να κανεις κρατηση και για το καλοκαιρι αρκει να να το χρησιμποποιησεις στο χρονο που σου λεει (η εξόφληση του ειναι μέχρι τη λήξη όχι το ταξίδι σου). Επισης δεν εχει σημασια ποιοι θα ταξιδευουνκαι μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε οτι παραοχη της ryanair θες εκτος αυτοκινητο και ξενοδοχείο .Εγω θα κανω μια προσπάθεια να κανω καταγγελεια μου εστειλαν μια φόρμα απο ΥΠΑ να συμπληρωσω και αν δεν γινει κατι θα μεινω με το Voucher ,ευκαιρια να εκβιασω καποιες καταστασεις για να φυγω το Πασχα...Έχω δεχτεί το voucher του ξενοδοχείου οποτε θα μπορουσα να εχω και τα εισητηρια !!! Απλα με αγχωνει το οτι πιστευω οτι τα πραγαματα δεν θα αλλαξουν και δεν θελω να μπω στην διαδικασια παλι να κανω ονειρα και σχεδια ,μια περιπετεια ειναι και αυτο!!να ρωτησω κατι ρε παιδια;εκανα οτι μπορουσα,για επιστροφη χρηματων,μου εχει στειλει στο μαιλ μου η ryanair εναν κωδικο με 18 ψηφια αν θυμαμαι καλα με το voucher πως χρησιμοποιηται αυτο;εχεις κανεις υποψην του;που βαζεις τον αριθμο για μελλοντικο ταξιδι;εχει ημερομηνια ληξης 21 απριλη του 2021,ειναι στο ονομα μου κι εχει το ποσο που δωσαμε για τα εισητηρια 175.05 ξερει κανεις τι παιζει σ αυτη την περιπτωση;