• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πυξ Λαξ 2011

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
μανελακι συμφωνω !!!

επισης εχω να πω , πως εγω προσωπικα αμα εβλεπα ενα τοπικ, πχ Βανδη 2011 , δεν θα εμπαινα να γραψω, καθως δεν την συμπαθω, δεν την ακουω, δεν την παω κοκ. αν εμπαινα θα ηταν απλη κακεντρεχεια...

τελος η διαλυση εγινε το 2004.φετος εχουμε 2011.

μακαρι για μενα να επανενωνονται εστω μια φορα το χρονο και να λενε αυτα τα ιδια παντα τραγουδακια.

ειναι απαιχτοι:):):)

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
Εντάξει, χωρίς να θέλω να προσβάλλω τα γούστα κανενός, (περί ορέξεως κολοκυθόπιτα), είναι πραγματικά απορίας άξιο το πως κατάφερε αυτή η μπάντα με τρία ακόρντα, 2 μοναξιές, μια αγαπούλα και ένα μπούγιο από ασυναρτησίες να παραμείνει όχι απλά τόσα χρόνια ενεργή, αλλά να καβαλάει και στο πτώμα της για να συμπληρώσει ένσημα.

οταν κατι αξιζει, δεν χρειαζεται πολλα φτιασιδια, ουτε φανφαρες.το οτι καταφεραν απο το τιποτα να τους αγαπησουν τοσες γενιες ειναι τα παρασημα τους.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
οταν κατι αξιζει, δεν χρειαζεται πολλα φτιασιδια, ουτε φανφαρες.το οτι καταφεραν απο το τιποτα να τους αγαπησουν τοσες γενιες ειναι τα παρασημα τους.
Καλά,μη λέμε κι ότι θέ'με τώρα.

Δηλαδή ο Μπετόβεν που έβαζε φτιασίδια και φανφάρες το έκανε για να καλύψει την ασχετοσύνη του μάλλον.

Τα ακόρντα κι ο εμπνευσμένος στίχος είναι η ουσία της μουσικής,κι όχι οι Πλιάτσικες.

Είπαμε να αγαπάμε ένα συγκρότημα,σεβαστό.Κι εγώ όταν ήταν στα φόρτε τους δυνάμωνα το ραδιόφωνο όταν τους έπιανα (τώρα απλώς το αλλάζω),δεν θα το αρνηθώ.Αλλά όταν γνωρίζουμε τα αδύνατα σημεία μιας μπάντας ή οτιδήποτε γουστάρουμε μην πάμε να το καλύψουμε με επιχειρήματα που δεν στέκουν αλλά να λέμε ότι απλά τους "πάμε" παρά τα ελαττώματά τους.Και η αλήθεια είναι ότι οι Πυξ Λαξ είναι το Ελληνικό αντίστοιχο των Bon Jovi (άαααλλοι "μεγάλοι" που θα απολαύσει το ελληνικό κοινό) που όποιο κομμάτι και να βάλεις είναι μια μικρή παραλλαγή του προηγούμενου.

Επίσης για ποιές γενιές μιλάς;Ούτε μία δεν έχει αλλάξει από τότε που τραγουδούσαν.

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
νομιζω "λεμε οτι θεμε" οταν βαζεις διπλα πυξλαξ και μπετοβεν!ειναι α πριορι ατοπον.

απο κει και περα ολα τα αλλα ειναι αποψεις.

εμενα με συγκινει μια κιθαρα που παζει μονη της 2-3 ακορντα αμα μιλουν στη ψυχη μου.και δεν καταλαβαινω γιατι να δικαιολογουμαι γι'αυτο.

οπως δε χρειαζεται να δικαιολογειται και καποιος που αλλαζει το ραδιο οταν τους ακουει.

ειναι ατοπο γενικα να σχολιαζουμε τα γουστα ο ενας του αλλου.

αλλα να σταματησω να ακουω καποιον, αν και μου αρεσει, επειδη οταν τον γνωρισα ηταν ακομπλεξαριστος ενω μετα καβαλησε το καλαμι λογω χρηματων δεν το κανω.ακουω τα τραγουδια, και οχι τον χαρακτηρα του τραγουδοποιου.

οπως ειπε και παραπανω καποιος, δεν θελω να τους παντρευτω.καπου καπου απλα να τους βρισκω και να τραγουδαω μαζι τους.

(αλλωστε ημουν απο τους πρωτους που στις αρχες του 2000 ελεγα οτι πλεον ανακυκλωνονται. δεν ζηταω κατι νεο απο αυτους.εκτος και αν ξαφνικα δημιουργησουν κατι καλο.)

ισως χρησιμοποιησα λαθος τον ορο γενια...πολλα παιδια παντως τον 15 χρονων τωρα ειναι αντρες και γυναικες και μεγαλωσαν μαζι τους.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μα γιατί πιστεύεις ότι το να συζητάμε για ένα συγκρότημα που κάποιος γουστάρει και κάποιος άλλος όχι εμπεριέχει την έννοια της απολογίας;;;

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
γιατι δεν νομιζω οτι το θεμα του τοπικ ειναι πυξλαξ:φαν και αντιφαν...

αλλα ισως εχεις δικιο:)πολυ πατριωτικα το εχω παρει!ισως επειδη ειμαι η φανατικοτερη τους ,η πυξουλα:)

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ούτε είναι "λατρεύω τους Πυξ Λαξ",άρα φαντάζομαι αν κάποιος δεν γουστάρει την επανένωση ή και τους ίδιους είναι ελεύθερος να το εκφράσει,και δεν θίγει κανέναν προσωπικά ούτε είναι κακεντρεχής.

Απλώς δεν πάει τους Πυξ Λαξ και το λέει δημόσια.

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
πασο....................................

αλλωστε ο,τι ειχα να πω το ειπα και ειμαι καλυμμενη.:)καλη συνεχεια εσεις στις αποψεις σας!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Εγώ τους ακουγα και τους ακούω ακόμη.
Ο, τι έκαναν και κάποιες αρπακτές είναι αδιαμφισβήτητο, αλλά και ποιος δεν κάνει;
Και μόνο ότι γέμισαν ένα τετοιο στάδιο, αν και οι κακές γλώσσες λέγανε ότι δεν πάει καλά η προπώληση και θα ακυρωνόταν η συναυλία λεει πολλα.

liopyr

Member
μανελακι συμφωνω !!!

επισης εχω να πω , πως εγω προσωπικα αμα εβλεπα ενα τοπικ, πχ Βανδη 2011 , δεν θα εμπαινα να γραψω, καθως δεν την συμπαθω, δεν την ακουω, δεν την παω κοκ. αν εμπαινα θα ηταν απλη κακεντρεχεια...
Όχι, είναι διαφορετικό πράγμα η κριτική, διαφορετικό η κακεντρέχεια.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Πυξ-Λαξ, για την ακρίβεια με αφήνει σχεδόν αδιάφορο η ύπαρξή τους.

:cool:

Εντάξει, σύμφωνοι, και οι Cure έχουν έχουν αφήσει την σφραγίδα τους στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη έχοντας κομμάτια με δύο μόλις ακόρντα.
Το ζήτημα είναι τι προσφέρουν από εκεί και πέρα, προσωπικά στους Πυξ-Λαξ δε βρίσκω τίποτα.
Τα παράσημα που αναφέρεις γεννούν την δική μου αρχική απορία.
Πώς;

εμενα με συγκινει μια κιθαρα που παζει μονη της 2-3 ακορντα αμα μιλουν στη ψυχη μου.και δεν καταλαβαινω γιατι να δικαιολογουμαι γι'αυτο.

οπως δε χρειαζεται να δικαιολογειται και καποιος που αλλαζει το ραδιο οταν τους ακουει.

ειναι ατοπο γενικα να σχολιαζουμε τα γουστα ο ενας του αλλου.
Αλίμονο αν χρειάζεται να δικαιολογεί ο καθένας το τι του αρέσει να ακούει.
Δεν είναι καν αυτό το θέμα μας, γι'αυτό από την αρχή ξεκαθάρισα πως δε θέλω να προσβάλλω τα γούστα κανενός.

;)

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Καλά σιγά πόσες γενιές γαλουχησαν πια οι πυξ λαξ? Μία? άντε μιάμιση..

Οι πυξ λαξ ήταν αυτό που ήταν, έδωσαν αυτό που έδωσαν, τώρα νομίζω δεν έχουν κάτι άλλο να πουνε. Προσωπικά ανήκω στη σχολή του μαλτάκια: στις δόξες τους άκουγα τα τραγούδια τους (χωρίς να τρέχω και σε συναυλίες βέβαια) τώρα φτάνει τους κατά τη γνώμη μου.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
ο Ξυδους ηταν το διαφορετικο εκει μεσα , ολοι οι αλλοι ειναι για χαστουκια
Πες τα ρε Ευαγγελια ... Πηγα και γω και για οσους ειχαμε παει και στις παλιες καλες εποχες δεν ηταν και τοσο καλα ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom