• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πυξ Λαξ 2011

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Σα χθες πουλούσαν σαν τρελοί το γεγονός της διάλυσής τους...πόσες τελευταίες συναυλίες και τελευταία cd και τελευταία αφιέρωματα και και και....

Borealis

Member
Σα χθες πουλούσαν σαν τρελοί το γεγονός της διάλυσής τους...πόσες τελευταίες συναυλίες και τελευταία cd και τελευταία αφιέρωματα και και και....
Μήπως γίνεσαι λιγο σκληρή χωρίς λόγο? οι ίδιοι παραήταν σεμνοί όταν ήταν στις δόξες τους, τώρα στα γεράματα δικαιούνται και κανένα στραβοπάτημα. Μήπως ξεχνάτε τι κυκλοφορεί στην ελληνική σοουμπιζ?

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μήπως γίνεσαι λιγο σκληρή χωρίς λόγο? οι ίδιοι παραήταν σεμνοί όταν ήταν στις δόξες τους, τώρα στα γεράματα δικαιούνται και κανένα στραβοπάτημα. Μήπως ξεχνάτε τι κυκλοφορεί στην ελληνική σοουμπιζ?
Καλά σιγά τα γεράματα 45 χρονών να είναι;
Ο λόγος που είμαι σκληρή είναι επειδή τους άκουγα σαν τρελή ολόκληρη την εφηβεία μου, παρά το γεγονός ότι 70% των τραγουδιών ήταν το ίδιο, και θεωρώ ότι ψιλοεκμευταλλεύτηκαν αυτή την αγάπη του κοινού κεφαλαιοποιώντας τη διάλυσή τους όσο δεν πάει.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Ρε παιδια στη μουσικη δε χωραει φιλοσοφια, γουσταρεις κατι το ακους, δεν το γουσταρεις γυριζεις την πλατη. Για τα υπολοιπα υπαρχουν τα βιβλιοπωλεια και οι φιλολογικες λεσχες.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Καλά σιγά τα γεράματα 45 χρονών να είναι;
Σιγά μην είναι και πιτσιρικάδες. 45 κοντεύω να γίνω εγώ και όταν ήμουν στην εφηβεία αυτοί ήταν ήδη 35άρηδες.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές στο διαδίκτυο, είναι γεννημένοι το 1952.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Σιγά μην είναι και πιτσιρικάδες. 45 κοντεύω να γίνω εγώ και όταν ήμουν στην εφηβεία αυτοί ήταν ήδη 35άρηδες.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές στο διαδίκτυο, είναι γεννημένοι το 1952.
Οταν αυτοι ηταν στην εφηβεια εγω ημουν 79:haha::haha::haha:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
O Πλιάτσικας είναι το '67. Αλλά να μου πεις αυτός πάντα το έπαιζε πιπίνι ;)

manelaki

Member
Πωπω χαμος... Τους θαψατε. Ρε παιδια σημασια εχει οτι χοροπηδουσα, δακρυσα, γελασα, δροσιστηκα απ'τα νερα που επεφταν γυρω μου, εκλεισε η φωνη μου απ'το τραγουδι και περασα ομορφα σε μια ομορφη συναυλια. Νομιζω οι περισσοτεροι εκει. Αυτο αρκει. Δε θα τους παντρευτουμε κιολας! Ας ειναι οτι θελουν. 11 ευρω εδωσα και ακουσα ωραια μουσικη.... Και να πω την αληθεια χαρηκα που ειδα τοσο νεο κοσμο κι ας μην ηξεραν ολα τους τα τραγουδια :)
Μusic is just Music!;)

Παρ'τε κι ενα ωραιο τραγουδακι με μουσικη και στιχους απο το Μανο

Last edited by a moderator:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Συμφωνω...
Κι εμενα με ταξιδευουν και μακαρι να ημουν κι εγω εκει....

liopyr

Member

Εντάξει, χωρίς να θέλω να προσβάλλω τα γούστα κανενός, (περί ορέξεως κολοκυθόπιτα), είναι πραγματικά απορίας άξιο το πως κατάφερε αυτή η μπάντα με τρία ακόρντα, 2 μοναξιές, μια αγαπούλα και ένα μπούγιο από ασυναρτησίες να παραμείνει όχι απλά τόσα χρόνια ενεργή, αλλά να καβαλάει και στο πτώμα της για να συμπληρώσει ένσημα.

Παραλίγο μάλιστα να λανσάρει και αυτό το ..ύφος της τέλος πάντων (το έγραψα ευγενικά) παλιότερα, που είδαμε να ξεπηδούν και άλλες παρόμοιες προσπάθειες, χωρίς ανάλογη επιτυχία.
Ευτυχώς.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα