ioanna balla
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- geneva!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- αμερική
λυπαμαι για την ταλαιπωρία σας..πραγματι με την alitalia γινεται χαμός.δεν γνωριζω να σου πώ για το θέμα σου..μια συγγενης μου ερχομενη απο βρυξελλες μεσω ρώμης στις 19/12 ειχε την βαλιτσα της χαμενη για 3 ΄μέρες.Συνταξιδιώτες, ξεκίνησα να πάω στο περού το σάββατο αλλα λογω αλιταλια δεν τα κατάφερα.Πηγα Ρωμη και μετα Καράκας, που απο εκει θα επαιρνα την TACA για Λιμα. Όμως κλασικα αργησε η αλιταλια και χασαμε την πτήση.Μετα οι ανθρωποι της αλιταλια ηταν εντελως αγενεις, μας ειχαν δυο μερες στο αεροδρομιο, δεν ασχολιοντουσαν μαζι μας. Με την αιτιολογια οτι φταιει η αλιταλια της αθηνας που μας εστειλε και επειδη ηταν ολες οι πτησεις της TACA, αλλα και των αλλων εταιρειων που πηγαιναν απο αλλες χωρες δεν μας εβρισκαν εισητηριο. Τελικα οταν απογοητευτηκαμε πληρως, τους ζητησαμε και μας εστειλαν πισω. Μας εβγαλαν κατευθειαν εισητηρια και γυρισαμε Ρωμη τη Δευτερα. Εκει ακυρωθηκε η πτηση μας για Αθηνα λογω απεργιας της Αλιταλια και γυρισαμε την τριτη. Παραλειπω το τι καναμε ολες τις υπολοιπες ωρες, που ηταν αδιανοητα χαλια.Παραλληλα χασαμε ενα πακετο των 2.000 ? το ατομο που ειχαμε πληρωσει για τουρ στο περου και ολες τις βαλιτσες, που δεν ξερουμε καν σε ποιο απο τα τεσσερα αεροδρομια μπορει να ειναι. Με λιγα λογια οταν γυρισαμε αθηνα το υπουργειο τουρισμου μας ειπε οτι εκκρεμουν χιλιαδες υποθεσεις στα δικαστηρια της ιταλιας εναντιον της εταιρειας και οτι μονη λυση ειναι η δικαστικη. Η αλιταλια της αθηνας συνεχιζει την αδιαφορια. Ξερω οτι αν παω δικαστικα δεν θα βρω ακρη. Μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλώ!!!!Ξερετε αν η ΙΑΤΑ μπορει να κανει κατι???αν απο μονοι τους στα εκδοτηρια της αλιταλια, τουλαχιστον να μας εκδωσουν ενα εισιτηριο για περου με αλλη εταιρεια (η αλιταλια δεν το κανει πια, εχει σταματησει ολες τις συνεργασιες απο οκτωβριο και εμεις το ειχαμε κλεισει απο τον ιουλιο).
εγω σε λιγο πεταω για βιέννη..ειχα κλεισει εισητηρια με alitalia από σεπτεμβριο μεσω ρώμης..24 οκτωβρίου ενημερώνομαι οτι ακυρώνονται οι πτήσεις...δεν δεχτηκα να πεταξω με άλλους συνδυασμούς πτησεων που μου προτειναν και ζητησα τα χρηματά μου πίσω..μετα απο περιοδο 6-7 εβδομάδων και με συνεχή πιεση του υπευθυνου της alitalia για τα πρακτορεια(το ειχα κλεισει μεσω airticket.gr το οποίο προς τιμήν του ειχε στειλει την φόρμα ακύρωσης στην alitalia αμέσως) καταφερα να παρω τα χρηματα μου πίσω στο ακέραιο.. και πεταω με επιπλεον κόστος εισητηρίου το μεσημερι με austrian...ευχομαι να βρείς το δίκιο σου.