• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πτώχευσε η "Alitalia"

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Αν είσαι τυχερός μπορεί και να πετύχεις καμιά προσφορά της ΚΛΜ με περίπου 250 Ευρώ που βγάζει κατά διαστήματα.

Μέχρι πριν 3 εβδομάδες είχε προσφορά και η Lufthansa στα 165 το πήγαινε - έλα μέσω Φρανκφούρτης.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ευχαριστώ ρε παιδιά, αν με τρώει λέει... βασικά με τρώει το Αμστερνταμ αλλά η KLM είναι αρκετά ακριβή και δε τη πολυθέλω. Θα μου πείτε ότι πληρώνεις παίρνεις, σίγουρα. Διάβασα και άλλες προτάσεις που συνδιάζουν αεροπορικά και τρένο από Βρυξέλλες ή Ντύσελντορφ αλλά δε συμφέρει ούτε έτσι. Μάλλον θα περιμένω λίγο όπως λέει ο traveller και τελικά βλέπω να τα σκάω στη KLM και να είμαι ήσυχος
δική σου επιλογή αλλά και στην KLM το ίδιο αφεντικό "κάνει κουμάντο'...κλείσε άφοβα με AΖ και μην ακούς τον Traveller...:bleh::bleh:
αν κάτι πάει στραβά στην εταιρεία αναλάμβάνει αμέσως η Air France ως σωτήρας και με τις ευχαριστίες του ιταλικού λαού, δεν το παίρνετε χαμπάρι τι θα πεί στρατηγικός εταίρος?

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Ευχαριστώ Cakenet, σε κάτι τέτοιο εναποθέτω τις ελπίδες μου κι εγώ. Και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Να σου πω...ρίξε μια ματιά και στην Swissair... ο φίλος μου κλείνει συχνά και μέσω αυτής όταν έρχεται στην Αθήνα.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
αν κάτι πάει στραβά στην εταιρεία αναλάμβάνει αμέσως η Air France ως σωτήρας και με τις ευχαριστίες του ιταλικού λαού, δεν το παίρνετε χαμπάρι τι θα πεί στρατηγικός εταίρος?
Δηλαδή είναι πλήρως εξασφαλισμένες οι πτήσεις? Στρατηγικός εταίρος μου φαίνεται ότι σημαίνει συνεργασία σε επιπεδο υπηρεσιών (δηλ. συνεργάζονται σε κάποια δρομολόγια), δε γνωρίζω αν εξασφαλίζει τις πτήσεις σε περίπτωση κατάρρευσης της αλιτάλια

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Να σου πω...ρίξε μια ματιά και στην Swissair... ο φίλος μου κλείνει συχνά και μέσω αυτής όταν έρχεται στην Αθήνα.
την είδα και είναι όντως καλή τιμή αλλά δε βολεύουν οι ώρες ιδιαίτερα. τα θέλω όλα δικά μου το ξέρω

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
αν ακυρωθεί η πτήση (έχει συμβει σε γνωστους) θα σου κλείσουν είτε μέσω KLM είτε (νομιζω αυτο τους ειχαν κανει) μέσω ολυμπιακής...

εμένα που ακυρώθηκε το αθήνα-ρώμη-βαρκελωνη, με είχανε στείλει αθήνα-άμστερνταμ-βαρκελώνη (απίστευτος γύρος ευρώπης... αχαχα) με klm!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Δηλαδή είναι πλήρως εξασφαλισμένες οι πτήσεις? Στρατηγικός εταίρος μου φαίνεται ότι σημαίνει συνεργασία σε επιπεδο υπηρεσιών (δηλ. συνεργάζονται σε κάποια δρομολόγια), δε γνωρίζω αν εξασφαλίζει τις πτήσεις σε περίπτωση κατάρρευσης της αλιτάλια
σημαίνει ότι και η DT στον ΟΤΕ.
οι πτήσεις είναι αρκετά εξασφαλισμένες. απεργίες δεν φαίνεται να γίνονται σε σημαντικο βαθμό. κατάρρευση της ΑΖ? εδώ δεν κατάρρευσε πριν τις γιορτές θα καταρρεύσει τώρα που έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές? το 1/4 περίπου της εταιρείας είναι στην AF. όπως και στην DT...

Traveller

Member
Πάρε τώρα την Alitalia και ζήτα τους πέντε νούμερα για εκείνο το Λότο που λέγαμε...

Αν ακυρωθεί η πτήση σου περίμενε εσύ να έρθει o samion με τα πλοία του να σε σώσει... Είναι ζαλισμένος προκαταβολικά από τα Riesling που θα πιεί στην Αυστρία και δεν ξέρει τι λέει ο άμοιρος!!!

Είπαμε, αν βρεις μια λογική διαφορά τιμής προτίμησε όποια άλλη εταιρία, αν τα χρήματα της διαφοράς είναι πολλά, κάνε το σταυρό σου, πάρε κεφτεδάκια, ένα παγούρι νερό, ζήτα και το τηλέφωνο του samion να σε σώσει και κλείσε με την Aληταρία...

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς. Άκου κι εμένα. Στο τέλος θα έχεις και μια συναρπαστική ιστορία να διηγηθείς.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς. Άκου κι εμένα. Στο τέλος θα έχεις και μια συναρπαστική ιστορία να διηγηθείς.
Έτσι είναι η σωστή αντιμετώπιση! (Απλά θα προτιμούσα η συναρπαστική μου ιστορία να εξελιχθεί στο Άμστερνταμ και όχι στα αεροδρόμια ή στην Αθήνα)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom