70000 μίλια και 167 ευρώ φόρους, δηλαδή είναι μια εξοικονόμηση 300-500 ευρώ. Πολύ κακή αναλογία για τόσα μίλια.Καλημέρα. Για όποιον γουστάρει Νέα Υόρκη, προχθές που είδα είχε εισιτήρια για αρχές Ιουλίου με 70.000 μιλια (μετ επιστροφής) κ κόστος συνολικά μόνο 167€ . Για Νιούαρκ (EWR) κ όχι για JFK..
Όντως;;; Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι αυτό. Εμένα μου φάνηκαν λίγοι οι φόροι 167 πηγαίνε έλα. Μίλια το μίνιμουμ Αμερική νομίζω είναι 70.000 μίλια. Δεν έχω δεί ποτέ λιγότερο. Παίζει κάτι καλύτερο για Νέα Υόρκη;70000 μίλια και 167 ευρώ φόρους, δηλαδή είναι μια εξοικονόμηση 300-500 ευρώ. Πολύ κακή αναλογία για τόσα μίλια.
δεν υπαρχει καμμια διαφορα και κανενας λογος να κλεισιες με star alliance από όσο γνωριζω, οταν κλεινεις με star alliance υπαρχουν καποια μινιμουμ αυτα τα μινιμουμ δεν τα εχει η aegean αν πας πχ ευρωπη τα μινιμουμ μιλια της allance ειναι 15000 ανα πτηση(με βαλιτσα δεν υπαρχει επιλογη χωρις βαλιτσα με λιγοτερα μιλια), με aegean ξεκιναν οι πτησεις απο 7000 (χωρις βαλιτσα)και πανε αναλογα με την αποσταση.... εχει και την επιλογη να βαλεις βαλιτσα με μιλια εξτραΣε καποιες πτησεις με μιλια δειχνει πχ business με 2 διαφορετικες τιμες και η μια ειναι star alliance. Δειχνουν να ειναι το ιδιο πραγμα. αλλα σε καποιες εχω δει διαφορα και 10.000 μιλια.
ποια ειναι η πραγματικη διαφορα;
Σε καποιες πτησεις με μιλια δειχνει πχ business με 2 διαφορετικες τιμες και η μια ειναι star alliance. Δειχνουν να ειναι το ιδιο πραγμα. αλλα σε καποιες εχω δει διαφορα και 10.000 μιλια.
ποια ειναι η πραγματικη διαφορα;
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο.Την ίδια απορία είχα και εγώ. Αυτή με τα λιγότερα μίλια είναι της Aegean και η άλλη της Star alliance. Είναι ακριβώς οι ίδιες. Κλείνουμε με αυτήν που έχει τα λιγότερα μίλια.