Aegean Airlines Γενικά Πτήσεις με μίλια-παραδείγματα και προτάσεις

gt13

Member
Καλημέρα. Για όποιον γουστάρει Νέα Υόρκη, προχθές που είδα είχε εισιτήρια για αρχές Ιουλίου με 70.000 μιλια (μετ επιστροφής) κ κόστος συνολικά μόνο 167€ . Για Νιούαρκ (EWR) κ όχι για JFK..

George V

Member
Καλημέρα. Για όποιον γουστάρει Νέα Υόρκη, προχθές που είδα είχε εισιτήρια για αρχές Ιουλίου με 70.000 μιλια (μετ επιστροφής) κ κόστος συνολικά μόνο 167€ . Για Νιούαρκ (EWR) κ όχι για JFK..
Νομιζω εκει στα 70.000 ειναι παντα

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
η united εχει πολύ χαμηλους φόρους κι αν εχεις και 110 χιλιαδες πας και μπιζνες αν βρεις, economy βρισκεις παρα πολλά

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
70000 μίλια και 167 ευρώ φόρους, δηλαδή είναι μια εξοικονόμηση 300-500 ευρώ. Πολύ κακή αναλογία για τόσα μίλια.

gt13

Member
70000 μίλια και 167 ευρώ φόρους, δηλαδή είναι μια εξοικονόμηση 300-500 ευρώ. Πολύ κακή αναλογία για τόσα μίλια.
Όντως;;; Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι αυτό. Εμένα μου φάνηκαν λίγοι οι φόροι 167 πηγαίνε έλα. Μίλια το μίνιμουμ Αμερική νομίζω είναι 70.000 μίλια. Δεν έχω δεί ποτέ λιγότερο. Παίζει κάτι καλύτερο για Νέα Υόρκη;

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
δεν υπαρχει μινιμουμ και μαξιμουμ, καθε προορισμος εχει συγκεκριμενα μιλια, η βορεια αμερικη εχει 70χ και μπιζνες 110χ, αν δεις για ασια ιαπωνια βιετναμ ινδονησια εχει 90χ απλο 130χ μπιζνες, η καθε αεροπορικη εταιρια εχει διαφορετικους φορους, οι ποιο χαμηλοι φοροι ειναι στην united, singapore οι του γερμανικου συνασπισμου swiss austrian lufthansa εχουν τοσο ψηλους φορους που δεν συμφερει να εξαργυρωσεις, ολα αυτα βεβαια παιζουν ρολο ποτε θελεις να πας και ποσο ευελικτος εισαι καθως και ποσο απαραιτητο ειναι να πας καπου.... αν θες να φυγεις μεθαυριο ΝΥ και το φθηνοτερο εισητηριο εχει πανω απο 1000 τοτε συμφερει να εξαργυρωσεις. Αν βρισκεις μια πτηση για οπουδηποτε με χαμηλη τιμη σε αγορα εισητηριου τοτε δεν συμφερει να εξαργυρωσεις .... οι πτησεις εσωτερικου με επιστροφη για Αθηνα εχουν περιπου 50ευρω φορους, αν βρεις εισητηριο 60-70-80 ευρω δεν σε συμφερει να εξαργυρωσεις 10χ μιλια, αν προκυψει κατι τελευταια στιγμη και πρεπει να πεταξεις και οι τιμες ειναι στο θεο και βρισκεις με μιλια εννοειται τα εξαργυρωνεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.911
Μέλη
39.618
Νεότερο μέλος
ilovenature

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom