Aθήνα- ΜαϊάμιΑεροδρομια . Αναχωρισης - αφιξης;
Aθήνα- ΜαϊάμιΑεροδρομια . Αναχωρισης - αφιξης;
Είναι ρίσκο πιστεύω στο 5ωρο και βλέπουμεΘα έλεγα μίνιμουμ 4-5ωρο. Αν μπορείς κ την επόμενη μέρα ακόμα καλύτερα.
Ουσιαστικά βγαίνεις και ξαναπερνάς έλεγχο χειραποσκευής (και διαβατηρίου).Γεια σας, πετάω πρώτη φορά με ανταπόκριση από Αλεξανδρούπολη για Λάρνακα μέσω Αθήνας και χρόνο μετάβασης 1ωρά και 15 λεπτά. Δεν γνωρίζω την διαδικασία ακριβώς, θα χρειαστεί να περάσω έλεγχο ξανά αφού θα γίνει έλεγχος διαβατηρίου ή θα μπορέσω να περάσω στις πύλες χωρίς έλεγχο αποσκευών και μόνο διαβατηρίου; Κυρίως αναρωτιέμαι άμα θα προλάβω την δεύτερή πτήση. Τα εισιτήρια βρίσκονται στην ίδια κράτηση με την ίδια αεροπορική εταιρία, aegean και ως αποσκευές έχω μόνο μια χειραποσκευή.
Ο χρόνος είναι υπέρ αρκετός αν δεν έχει κάποια καθυστέρηση. Αν έχει καθυστέρηση υπάρχουν άτομα που θα σε βοηθήσουν μόλις φτάσεις. Ρώτα τις αεροσυνοδούς.Γεια σας, πετάω πρώτη φορά με ανταπόκριση από Αλεξανδρούπολη για Λάρνακα μέσω Αθήνας και χρόνο μετάβασης 1ωρά και 15 λεπτά. Δεν γνωρίζω την διαδικασία ακριβώς, θα χρειαστεί να περάσω έλεγχο ξανά αφού θα γίνει έλεγχος διαβατηρίου ή θα μπορέσω να περάσω στις πύλες χωρίς έλεγχο αποσκευών και μόνο διαβατηρίου; Κυρίως αναρωτιέμαι άμα θα προλάβω την δεύτερή πτήση. Τα εισιτήρια βρίσκονται στην ίδια κράτηση με την ίδια αεροπορική εταιρία, aegean και ως αποσκευές έχω μόνο μια χειραποσκευή.
Επανέρχομαι στο θέμα και ρωτάω αν έχω παραδοτέα αποσκευή μπορώ να ζητήσω στο σταθμό της ανταπόκρισης να την παραλάβω; Ή θα καταλήξει στον τελικό προορισμό έτσι και αλλιώς; Σημειωτέον η πτήση είναι Σανγκάη- Αθήνα με Juneyao, Αθήνα-Κωνσταντινούπολη με Aegean!Άμα γίνει μια φορά και δεν έχεις σκοπό να ξαναπετάξεις με την εν λόγω εταιρεία σύντομα, μπορείς να το κάνεις. Άμα δεν έχεις δώσει και τις αποσκευές σου, τότε είναι όλα εύκολα.
Δε πρόκειται να σε κάνουν ban για μια φορά.
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θέλεις να κάνεις: να πας Σαγκάη - Κωνσταντινούπολη μέσω Αθήνας;Επανέρχομαι στο θέμα και ρωτάω αν έχω παραδοτέα αποσκευή μπορώ να ζητήσω στο σταθμό της ανταπόκρισης να την παραλάβω; Ή θα καταλήξει στον τελικό προορισμό έτσι και αλλιώς; Σημειωτέον η πτήση είναι Σανγκάη- Αθήνα με Juneyao, Αθήνα-Κωνσταντινούπολη με Aegean!
Επιστρέφω από Σανγκάη, με καλύπτει ότι μπορώ να παραλάβω την παραδοτέα στο αεροδρόμιο της ανταπόκρισης ευχαριστώ!Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θέλεις να κάνεις: να πας Σαγκάη - Κωνσταντινούπολη μέσω Αθήνας;
Τέλος πάντων, σε αυτό που ρωτάς, η απάντηση εν συντομία είναι ναι. Ζητάς από εκεί που αναχωρείς αρχικά να παραλάβεις τη βαλίτσα στο αεροδρόμιο της ανταπόκρισης και την παίρνεις κανονικά στον ιμάντα.