Διαφωνώ, πιστεύω όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται ακόμη καλύτερος, αυτός και η φωνή του.Ο Argy ίδια κατάσταση με τους χορούς του και τις γκριμάτσες του.
Μόλις χθες παρήγγειλα το νέο δίσκο τους που τον περίμενα πως και πως. Όλο το τελευταίο διάστημα είχαν κλειστεί στο στούντιο, είμαι σίγουρος πως θα έρθει κατι καλό.Τα καινούρια κομμάτια πολύ καλά.
Νομίζω ότι την τελευταία δεκαετία κι ακόμα πιο συγκεκριμένα τα τελευταία πέντε χρόνια, μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Το φανερώνουν και οι αυξημένες πλέον εμφανίσεις τους εκτός συνόρων, δείχνει να παίρνουν την αναγνώριση που τους αξίζει!Γενικά έχουν ανέβει πολύ πιστεύω.
Ανυπομονώ να τους ξαναδώ κι εγώ από κοντά...Πόσο με πορώνουν οι μπασογραμμες τους!
Μα για καλό το έγραψα! Γίνεται άλλος άνθρωπος όταν ανεβαίνει στη σκηνή. Δεν περιμένεις τόση ενέργεια.Διαφωνώ, πιστεύω όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται ακόμη καλύτερος, αυτός και η φωνή του.![]()
Τον άκουσα σε streamingΜόλις χθες παρήγγειλα το νέο δίσκο τους που τον περίμενα πως και πως. Όλο το τελευταίο διάστημα είχαν κλειστεί στο στούντιο, είμαι σίγουρος πως θα έρθει κατι καλό.
Κι εγώ για να τονίσω το ίδιο, συμφωνούμε!Μα για καλό το έγραψα! Γίνεται άλλος άνθρωπος όταν ανεβαίνει στη σκηνή. Δεν περιμένεις τόση ενέργεια.
Μέχρι στιγμής αδυνατώ να πιστέψω ότι μπορεί να μου αρέσει περισσότερο κάποιος δίσκος από το λατρεμένο Great Hallucinations που έχω λιώσει και βρήκα τουλάχιστον 2 κομμάτια που σε αρπάζουν απ' τα μούτρα κατευθείαν με το πρώτο άκουσμα. Περιμένω βέβαια να τον ακούσω ολοκληρωμένο με τον πατροπαράδοτο τρόπο για να σχηματίσω άποψη, ευελπιστώ για τα καλύτερα!Τον άκουσα σε streamingμου αρέσει περισσότερο από τον προηγούμενο
Δεν έχω υπόψιν μου, σε ποιο φεστιβάλ αναφέρεσαι; Παίζει κάτι καλό; Όχι τίποτε άλλο, ψάχνω εδώ και καιρό μια αφορμή για εξόρμηση σ' εκείνα τα μέρη.Με την ευκαιρία, θα πας στο φεστιβάλ στην Κομοτηνή;
Καλά θα κάνουν οι Έλληνες μεταλλάδες ν' ανεβούν και καμιά βόλτα προς τα βόρεια, να δουν πως είναι να ματώνεις οικονομικά κάθε χρόνο για να δεις μια συναυλία...Οι Έλληνες μεταλλαδες στα κάρβουνα!